Flipper Nešto zeza kad se proba staviti glazbeni video (ovisno kako su kategorizirani):
- Bob Marley - Could You Be Loved
- Kenny Loggins - Danger Zone

Glazba iz videoigara ima thumbnail, neki hrvatski bendovi također plus neglazbeni videi (barem na kompu).

Torgue
    To se meni jucer isto dogodilo kad sam stavljao video u jednoj temi

- Second Trailer | Pokémon Scarlet and Pokémon Violet

Nema povratka da se recimo spoiler makne sa ekrana, pa moraš refrešat stranicu.
      Fenix će imat vražjeg posla dok to ne dovede u red
      Ipak su izašli novi za sad neobuzdani FFA prozori service pack 22. 😆

Torgue

Sorcerer

to sam i ja sinoć ovdje napisal da ne štima nekaj sa spotovima
      glazbeni videi nemaju thumbnaila, samo link koji te vodi do jubitua.

Sorcerer
        ok onda nema ni za trailere neke.
        to je nekad bilo u slučaju da autor videozapisa nije dopustio pregledavanje na ostalim platformama izvan YT-a.

Već mi je muka stalno nekaj prijavljivat greške, hehe!
        Ovaj put za stare postove (odnosno prije novog ažuriranja) sa kojima ne radi novi spoiler tag kada se idu naknadno uređivati.
        Zajebo sam kod uređivanja predzadnjeg posta u DSNDD temi kad sam htio stavit novu naredbu za spoiler da vidim kak će izgledat i ne mogu ga sad više spoilat ati stariji postovi sa spoilerima su sad čak i boljeg izgleda kad im piše "pojdinosti" za uvid u sakriveni sadržaj.

Kad maknem Chrome iz memorije, postavka za tamnu pozadinu se makne i bude bijela kad otvorim forum. Prije se to nije događalo kad sam odlogiran, koliko se sjećam. U Chromeu je isto uključena tamna tema btw.

Samo tama. Megatama. Dajte da opet bude tamno. Ok?

Zero boju pamti profil ili kolačić, pa ne smijem po gdpr-u drugačije više. Ali mogu napravit da prati uređaj (ako je u Android u dark modu). Ili se ulogiraj

@Fenix je li se ovo može možda boldat ili ostaje ovaj font? Nije da je bitno, ali kao da malo odudara od ostatka.

Flipper koji uređaj je to? Ne učitava ti font koji treba

EDIT: I je li ti tako i na portalu?

Fenix Bome i ja sam mislio da je planirani font, a isto mi je kao i @Flipper . Firefox na PC-u, nije mi tako na portalu.

Refreshajte (i obrisite cookiese po potrebi) pa javite kako je

Fenix je promijenio naslov Forum 5.0 (2022.), prijave problema.

Fenix Ali mogu napravit da prati uređaj (ako je u Android u dark modu).

Može, kad/ako stigneš.

bosscorelli I u svijetloj verziji je sličan slučaj.
                Na tamne pozadine trebalo bi stavljat svijetlije tonove boja i obratno.