sanzo

@ "sanzo"#p452559

@ "Fenix"#p452558

test 2

ok ovo napravi jer ti postavi edit kad klikneš odgovori a tvoj post je zadnji

ako ručno odabereš edit onda radi dobro

Napokon mi se refreshalo i na kompu.

Boje su jako privlačne. Sve je sada puno ljepše. Svaka čast Hrvoje!

sanzo bravo za find. Zasad isključio prevenciju double postanja

Tzereen

Stvarno je, osim šta se slažem sa @Fico da je boja na obavijesti za novi post baš ružna, možda sa se promijeni da bude isto kao na gumbu za novu temu

Ovak sad izgleda kod mene, volio bih više da je dio za pretraživanje na lijevoj strani kak je bilo prije.

PS. Mnogi ne vole ali ja volim svijetlu temu pa i u svim aplikacijama tj. na radnim plohama ak ima na izboru tražim što svijetliju boju skina, od bijele pa sve do svijetlo sivih nijansa.

Sad sam skužio da me notifikacije zezaju kao i @renda . Dobio sam palac gore za jedan post, ali zvonce ne javlja da sam dobio novu obavijest te je nema kad stisnem na njega.

Koja smola, lvl.4 se čini kao plafon za trofulje.

Novi forum je top, top, top.

Notifikacija mi se vidi gore lijevo (točkica), al dolje na zvoncu nije bilo nikakve oznake.

Edit: ne vrati me u temu nakon posta 😳😱😱

Tuhy zato jer ti nitko ne piše i nisi poželjan.

lp

Nek mi promjene nick u Suhy 😢

morao sam instant nocni rad ukljucit, ova bijela je uzas

Dodao sam Brijaca i Flippera u grupu za testiranje iPhonea. Ako još netko ima iphone i voljan je pomoći, neka se javi da ga ubacim.

Genesis što ti konkretno smeta u odnosu na prije u svijetloj verziji?

Ako mi netko kupi iPhone, spreman sam sudjelovati u testiranju. 😄

AbelKOsMos riješeno skaliranje naslova na mobu

TITANXIS Sad kad ovo pišem primjetim da je veći razmak između redova kad kliknem na drugi red

Na što točno misliš?

Fico

Riješeno

Tuhy

ovo je moguće da dok si pisao novi post da si izašao iz teme. Composer ostaje aktivan bilo gdje da se nalaziš na forumu (hint, ako dulje treba da pošalje post, slobodno se maknite s teme i čitajte drugo što vas zanima, forum će u pozadini poslat post)

Genesis ma shvatio sam kao da ti je prije svijetla bila bolji izbor, ali sad da ti vise ne pase. Znaci opcenito preferiras tamnu?

Fenix

Klikom na drugi red pokazatelj ode (okomita crtica) dalje nego prije koliko se sjećam.

primjer:

A kkkkkk…

B kkkkkk…

C kkkkkk…

D kkkkkk….

(Odlaskom na drugi red tako izgleda)

Zar nije dalje nek prije? Meni se čini da je. Uštedilo bi se na prostoru po komentaru da su praznine između redaka zbijenije

ovak izgleda ovo što sam napisao na mom laptopu, možda je na mobilnim uređajima drugačije.

Kad se na profil ode ne vide se lajkovi postova nego samo reakcije.

TITANXIS istina je, kuzim, dobro si primijetio

prayer namjerno sam uklonio da se ne zloupotrebljava (odlazilo se u profile i upvotealo drugima). Vjerojatno cu smislit nesto bolje

Inace, i tom problemu se doskocilo jer su novi profili sada ograniceni mogucnoscu upvotea do odredjenog broja postova (Mich je svaki dan otvarao po nekoliko accova da manipulira)

Fenix

Pametno, ali ne kužim gdje mu je radost u tome? 😂

[spoiler] inače je i spoiler tag prestao raditi 🙁 [/spoiler]

prayer omogućit ću i tu ponovno

A novost je kratica CTRL+SHIFT+; i onda se dobije ovo . Ili u editoru odite na dodatne opcije, pa spoiler

Fenix

Thanks! Bilo bi cool kad budeš imao vremena (i naravno ako ti se da) da napraviš neki change log što je sve novo sa ovom verzijom foruma jer sigurno ima puno korisnih stvari tipa ovo gore što si stavio.

prayer hoću, čim dovedem sve u red. Ima dosta toga.

i još nešto,nije smetnja ali drugačije je nek prije a to su YT videji čijih thumbnaila više nema već samo tekst tj naziv videa i možeš samo na YT platformi gledat.

(primijećeno u ffa music station temi.)

test samo da vidim
                            !<
                            spoiler
                            >!

Sad vidim te neke kvadratične mrlje, osobno mi je bilo ljepše kad je pisalo u stilu vidi više itd. a ovo novo mi izgleda ko neki bug, hehe!

Flipper Nešto zeza kad se proba staviti glazbeni video (ovisno kako su kategorizirani):
                            - Bob Marley - Could You Be Loved
                            - Kenny Loggins - Danger Zone

Glazba iz videoigara ima thumbnail, neki hrvatski bendovi također plus neglazbeni videi (barem na kompu).

Torgue
                              To se meni jucer isto dogodilo kad sam stavljao video u jednoj temi

- Second Trailer | Pokémon Scarlet and Pokémon Violet

Nema povratka da se recimo spoiler makne sa ekrana, pa moraš refrešat stranicu.
                                Fenix će imat vražjeg posla dok to ne dovede u red
                                Ipak su izašli novi za sad neobuzdani FFA prozori service pack 22. 😆

Torgue

Sorcerer

to sam i ja sinoć ovdje napisal da ne štima nekaj sa spotovima
                                glazbeni videi nemaju thumbnaila, samo link koji te vodi do jubitua.