Genesis ma shvatio sam kao da ti je prije svijetla bila bolji izbor, ali sad da ti vise ne pase. Znaci opcenito preferiras tamnu?

Fenix

Klikom na drugi red pokazatelj ode (okomita crtica) dalje nego prije koliko se sjećam.

primjer:

A kkkkkk…

B kkkkkk…

C kkkkkk…

D kkkkkk….

(Odlaskom na drugi red tako izgleda)

Zar nije dalje nek prije? Meni se čini da je. Uštedilo bi se na prostoru po komentaru da su praznine između redaka zbijenije

ovak izgleda ovo što sam napisao na mom laptopu, možda je na mobilnim uređajima drugačije.

Kad se na profil ode ne vide se lajkovi postova nego samo reakcije.

TITANXIS istina je, kuzim, dobro si primijetio

prayer namjerno sam uklonio da se ne zloupotrebljava (odlazilo se u profile i upvotealo drugima). Vjerojatno cu smislit nesto bolje

Inace, i tom problemu se doskocilo jer su novi profili sada ograniceni mogucnoscu upvotea do odredjenog broja postova (Mich je svaki dan otvarao po nekoliko accova da manipulira)

Fenix

Pametno, ali ne kužim gdje mu je radost u tome? 😂

[spoiler] inače je i spoiler tag prestao raditi 🙁 [/spoiler]

prayer omogućit ću i tu ponovno

A novost je kratica CTRL+SHIFT+; i onda se dobije ovo . Ili u editoru odite na dodatne opcije, pa spoiler

Fenix

Thanks! Bilo bi cool kad budeš imao vremena (i naravno ako ti se da) da napraviš neki change log što je sve novo sa ovom verzijom foruma jer sigurno ima puno korisnih stvari tipa ovo gore što si stavio.

prayer hoću, čim dovedem sve u red. Ima dosta toga.

i još nešto,nije smetnja ali drugačije je nek prije a to su YT videji čijih thumbnaila više nema već samo tekst tj naziv videa i možeš samo na YT platformi gledat.

(primijećeno u ffa music station temi.)

test samo da vidim
                !<
                spoiler
                >!

Sad vidim te neke kvadratične mrlje, osobno mi je bilo ljepše kad je pisalo u stilu vidi više itd. a ovo novo mi izgleda ko neki bug, hehe!

Flipper Nešto zeza kad se proba staviti glazbeni video (ovisno kako su kategorizirani):
                - Bob Marley - Could You Be Loved
                - Kenny Loggins - Danger Zone

Glazba iz videoigara ima thumbnail, neki hrvatski bendovi također plus neglazbeni videi (barem na kompu).

Torgue
                  To se meni jucer isto dogodilo kad sam stavljao video u jednoj temi

- Second Trailer | Pokémon Scarlet and Pokémon Violet