sanzo Isto kao i reakcije, odeš na tri točkice desno i piše ti "Lista glasova" i/ili "Lista reakcija", ovisno o tome ima li ih uopće.

sanzo

@ "Fico"#p452544

Vidim, hvala. Samo se ne mijenja status ako promijeniš vote bez da refreshas stranicu.

sanzo I meni se čini da ima još nekih problema sa slušanjem za promjene, ali se igram s forumom i pokušavam vidjeti što se točno dešava da mogu konkretnu prijavu napraviti.

Fico

edit mislim da isto zbuga post, stavi reply na samog sebe i makne originalni link

test

Svjestan sam svega toga. Bit će riješeno, nisam stigao noćas kompletnu migraciju napravit osim najosnovnijeg.

sanzo

@ "sanzo"#p452559

@ "Fenix"#p452558

test 2

ok ovo napravi jer ti postavi edit kad klikneš odgovori a tvoj post je zadnji

ako ručno odabereš edit onda radi dobro

Napokon mi se refreshalo i na kompu.

Boje su jako privlačne. Sve je sada puno ljepše. Svaka čast Hrvoje!

sanzo bravo za find. Zasad isključio prevenciju double postanja

Tzereen

Stvarno je, osim šta se slažem sa @Fico da je boja na obavijesti za novi post baš ružna, možda sa se promijeni da bude isto kao na gumbu za novu temu

Ovak sad izgleda kod mene, volio bih više da je dio za pretraživanje na lijevoj strani kak je bilo prije.

PS. Mnogi ne vole ali ja volim svijetlu temu pa i u svim aplikacijama tj. na radnim plohama ak ima na izboru tražim što svijetliju boju skina, od bijele pa sve do svijetlo sivih nijansa.

Sad sam skužio da me notifikacije zezaju kao i @renda . Dobio sam palac gore za jedan post, ali zvonce ne javlja da sam dobio novu obavijest te je nema kad stisnem na njega.

Koja smola, lvl.4 se čini kao plafon za trofulje.

Novi forum je top, top, top.

Notifikacija mi se vidi gore lijevo (točkica), al dolje na zvoncu nije bilo nikakve oznake.

Edit: ne vrati me u temu nakon posta 😳😱😱

Tuhy zato jer ti nitko ne piše i nisi poželjan.

lp

Nek mi promjene nick u Suhy 😢