Ne valja novi forum, meni piše da sam level 2 u trofejima, to nije realno.

Meni je na kompu na edge browseru sve štimalo i kad sam išao na mobilni chrome također, sve u svemu bilo ok.

Ak je bilo nekih problema to je bilo do mog uređaja.

A ovaj noviji izgled, pohvale za moderniji izgled.

Sad kad ovo pišem primjetim da je veći razmak između redova kad kliknem na drugi red, možda malo prevelik ali to samo izgleda na radnoj plahti dok pišem a vidjet ću kad pošaljem bude li tak ostalo 😆

jel se moze dodat da se bas klikne u notifikacije i da se tamo izlista bas svaka notifikacija kao history, sad od 26 countera vidim samo 10 u drop down menu, kad se ociste sve se izgubi

Samo da je drukčija boja ove notifikacije u Dark Modeu i doslovno je savršen. Kakav melem za oči.

@Flipper#452515 na kompu.

@"test_korisnik"#p452523

Daj nam na brzinu prodajne Sony rezultate.

sanzo Isto kao i reakcije, odeš na tri točkice desno i piše ti "Lista glasova" i/ili "Lista reakcija", ovisno o tome ima li ih uopće.

sanzo

@ "Fico"#p452544

Vidim, hvala. Samo se ne mijenja status ako promijeniš vote bez da refreshas stranicu.

sanzo I meni se čini da ima još nekih problema sa slušanjem za promjene, ali se igram s forumom i pokušavam vidjeti što se točno dešava da mogu konkretnu prijavu napraviti.