Fenix je maknuo istaknutu iznaku s teme.

Par stvari koje sam primjetio na PC-u:

1. Granice među postovima se slabije vide, posebice u dnevnom modu.
  2. Font headera foruma (Naslovna, Članovi, Chat, itd.) je drugačiji od fonta headera portala.

Forum dosta ljepši kad je telefon u Noćnom modu, ali čim prebacim u dnevni mod, dobije mi neku tamno sivu pozadinu koja čini neke dijelove foruma manje uočljivim, kao što je recimo ovaj Tag dio.

Kad si vani, uopšte recimo ne vidiš ovaj dio gdje su Igre.

Ništa turbo kritično, al jel se mogu teme povećati ili staviti više razmaka među njima? Malo je sitno za moje ćevape.

Meni notifikacije ne rade tj nema ih, zapelo je na

Fenix Vas bogatune s iphoneima ću dodat u posebnu grupu, jer kod vas dosta toga ne stima

Jesi siguran? Ja sam malo bio na mobitelu i sve mi je u redu radilo, čak mi i izgleda bolje nego prije.

zontra izgleda puno bolje, ali mene kak sam gore napisal notifikacije zezaju, mogu samo te trofeje vidjet, nist drugo.

renda

Evo npr. sad sam dobio notifikaciju da si mi odgovorio. Kliknuo sam na nju, prebacilo me ovdje, a ona je nestala. Tako da mi notifikacije rade.

EDIT: Evo našao sam jednu grešku, piše mi OP pored imena u ova 2 posta u temi, a definitivno nisam OP.

Ne valja novi forum, meni piše da sam level 2 u trofejima, to nije realno.

Meni je na kompu na edge browseru sve štimalo i kad sam išao na mobilni chrome također, sve u svemu bilo ok.

Ak je bilo nekih problema to je bilo do mog uređaja.

A ovaj noviji izgled, pohvale za moderniji izgled.

Sad kad ovo pišem primjetim da je veći razmak između redova kad kliknem na drugi red, možda malo prevelik ali to samo izgleda na radnoj plahti dok pišem a vidjet ću kad pošaljem bude li tak ostalo 😆