p7co Ako promijeniš nastup i zapravo prestaneš provocirati, možda i možemo popričati. Imam već dosta iskustva po forumima, a čak i među ljudima da mogu prepoznati po pisanjima tko je kakav. Tako i znam procijeniti kada je neka rasprava vrijedna vremena i truda, a kada nije. Kada si ti u pitanju, ne vidim što bi se postiglo daljnjom raspravom.
Uostalom, ja sam ostavio u ovoj temi više riječi nego ti u zadaćnicama osnovne i srednje škole. Kada predstaviš neke dokaze, slobodno ih staviš i kontriraš njima ono što sam se raspisao.
Štoviše, krivu si osobu našao proizvati za dokazivanje. Već sam ti u prošlom odgovoru točno dao definiciju Shapirovog nastupa. Možeš slobodno opovrgnuti psihologiju, nitko ti ne brani.
Također, otiđi malo od tipkovnice, prošeći parkom, udahni zrak i malo razmisli o tome što pišeš. Primjerice, nije baš u redu prozivati druge da ne daju dokaze ili da su neinformirani, a pritom ponuditi apsolutnu nulu kao kontraargument. Još gore, obje objave ti se svode na skoro pa živčani slom u kojemu se nalaziš na rubu toga da počneš ljude nazivati ružnim imenima. Ako ti je ideja rasprave ta da vrijeđaš i imaš gotovo živčane slomove kao argumente, onda me ne čudi da i slušaš Shapira.
Tako da, malo o tome razmisli kao i o daljnjem nastupu na forumu pa možda i popričamo, asu.