Fico ma to me ne tangira ni jedan posto iskreno.
Meni ne ide iz djepa ni u djep tko ce dobiti ulogu i hoce li zbog toga film patiti. Gledam, igram i kupujem ono sto je meni privlacno.
Moji najbolji frendovi su Arapi i Turci, te sam dobar sa nekoliko ljudi africkih korijena i jednom Indijkom.
Najmanje se u prosijeku druzim sa bijelcima, a posebice onima sa nasih prostora, a posto sam nevjernik, i gle cuda prihvacaju me takvog, ni njihova religija i obicaji me ne jebu dva posto.
Dosta toga sam takodjer promijenio u zivotu i priznajem da sam znao imati rasistickih ispada, ali ne jer sam rasista nego jednostavno neki idiotski nacin na koji su ljudi komunicirali u mom drustvu preuzmes bez da si toga svijestan.
E sad sto se tice LGBT zajednice tu imam jedini problem u vidu sporta, ali tu mogu i zazmiriti na oba oka pomalo jer realno sto me boli ona stvar tko ce u istom biti uspijesan, ali kao sto sam jednom rekao ono sto me stvarno smeta, posebice pod uvijetom kada bih imao mladu kcerkicu, da mi mudonja od sto kila koji misli/osjeca da je zensko ide u isti WC kao ona.
To se nikada, bas nikada nece promijeniti kod mene, iako ja znam da on nije kriv sto se tako osjeca.
Tu se mora nesto uciniti po tom pitanju, dali napraviti vise vrsta WC-a i svlacionica itd (iako bi to opet, znam, izgledalo kao diskriminacija) .
Eto nisam pametan u tom slucaju.
Moja stestricna je gay, moj super frend je i gay, a voli i zenske, tako da me to ne tangira.
Ova preseravanja oko woke me ne zanimaju, a i donekle sam izoliran od toga posto nemam nijednu drustvenu mrezu.
Kao sto sam napisao o TLoU2, a i 1, mene jebe pisanje u tim igrama, kao i svim, osim kod svetog SotC, a ne dali je woke ili ne (koja glupa je to rijec uopce).
Realno mi je Ellie, posebice ova u Part II, jedan od najdrazih likova ikada, sve do zadnjeg akta kada ne odluci pogubiti osobu za koju apsolutno nema razloga da postedi.
Ono sto hocu reci je da obje strane trebaju prestati skakati jedni na druge bez da sa sigurnoscu mogu reci da se nekom nesto ne svidja iz razloga poput homofobije, rasizma itd. A cak i onda nema smisla skakati jer to nece promijeniti nista.
Ako zbilja nesto i zelimo promijeniti, podjimo od sebe.
Garrus_V svijestan sam toga.
neki ljudi vole i da stvari jednostavno ostanu onakve kakve jesu bez ikakvih rasistickih konotacija. Smeta ih sto im je recimo omiljeno djelo promijenjeno do neprepoznatljivosti na primjer.
Takodjer vrlo tocno. Tu vidim sebe u primjeru face hebenih izmisljenih video game likova.