Sterlok

Na performance blizu prvog grada brijem da fps padne na 10. Ne sjećam se kad sam zadnji put to doživio:/

Dobio pištolj, blaster ..sutra nemam vremena za igru 😭

Skida se patch 1,38 gb.

I nije popravio ništa 😂

Nadam se da će patch za plejku popraviti performance mode. Jer stvarno zna biti kao na otvorenom dijelu Koboha.

Kako se nebi uništila tema s performansama i pustilo one koji zapravo igraju, posljednji postovi o performansama su prebačeni ovdje. Ovo je tema za diskusiju o igri i eventualno za podjelu tehničkih iskustava onih koji igraju

Sva meta ubuduće će se prebacivat u drugu diskusiju, a da uštedite nama modovima vrijeme, pišite tamo odmah.

https://forum.ffa.hr/d/27086-izasle-su-prve-recenzije-za-star-wars-jedi-survivor-bolji-je-od-fallen-ordera-ali-ima-tehnickih-problema/5

Ajde da pokrenem diskusiju o igri.

Jel ko došao daleko u igri? Otključa li se mogućnost mjenjanja stanceova u hodu? Samo dva aktivna stancea su fakat ograničenje bez smisla.

Mene zanima kakvo je stanje s mapom, backtrackingom i fast travel točkama. To mi je bilo ubitačno u prošlom dijelu.

member

Mapa je bolja, nije savršena, ali puno bolja.

Pokazuje otvorene chestove, dostupne i nedostupne rute, mislim da nema više minijaturnih udubina koje se broje u 100%, a nisu označene kao unexplored što je meni bila glavna zamjerka orginala.

Backtracking je tu, ipak se radi o Metroidvania igri, ali pošto je igra sastavljena od nekoliko oooogromnih planeta, zapravo bi očekivao puno više nego smo dobili. U samom storyu nisam došel daleko, al teško je zamislit da igra s ovolko velikim environmentima često šalje na iste lokacije po istim putevima.

Shortcuti su posvuda, a dodan je i fast travel do svakog otkrivenog meditation pointa.

AI me prati i zapne za ovaj donji dio vrata i padne 😆

Stvarno vrhunska igra, sva ocekivanja su premasena, cudo kakav su svijet napravili, sve je tri puta bolje od prethodnika koji je vec bil odlicna igra, s time da po ovome kaj vidim ovo traje 30-40h bez problema.

Završio sam Octopatha 2 pa se bacam lagano na ovo. Baš me zanima u kakvom je stanju i što će da bude.

Napokon je priča postala zanimljivija..Combat je top! Istraživanje i skakanje isto.

Super mi je da se baš osjeti/skuži koliko je Cal sad iskusniji i veća faca u odnosu na jedinicu.

Ali svaki put kad sam na Kobohu dođe mi da zapalim EA ili onoga tko je odgovoran za puštanje igre u prodaju. Nažalost ni patch nije sredio trzanje i padanje fps.

Kakve su mape, da li je opet bučkuriš kao u prethodnom dijelu ili su to malo bolje implementirali?

Eto da se ja pohvalim, nakon 8 (slovima: osam, nemojte me na kurcima nositi), danas igra dolazi. Već sam mislio da me društvo trola, ali stvarno su naručili još u prošli četvrtak i to u 7 sati ujutro. Otkad su nam Tuhija preselili, SD se pokvarila. Jedva čekam odigrati jedno pola sata prije nego beba popizdi.