escoban Slazem se, nakeljilo se devetki kao pljeve, cak i desetke, da bi ispalo da je igra tehnicki krs. Sasvim je u redu da ljudi uzivaju, ali treba bit i malo realan jer inace nas ceka sve vise ovoga. Cemu izdati zavrsenu igru ako mozes pol godine ranije krenut ubirat pare?

Nadam se da cu krenuti za koji dan i ja, pa cu vidjet isto iz prve ruke o cemu se radi.

Blaster je top! Mislim da će ići respec i uložit u to.

Inače, ovi "položaji" tj Stances su odlična stvar!

Ovo je neopisivo gameplayom iznad prethodne igre; raznovrsniji i to drastično, zabavniji, responzivniji...

Utuko 10 sati i nisam niti završio treći chapter od nijih šest

doktor1 Ma samo 2 sabera koristim ultra agresivno na najvecoj tezini 😂

Iako znalo mi se desit par puta kad me neko ubije zbuga mi se izgubljeni exp i opce se nespawn na protivniku ili mistu di sam umro , zbog toga sam vec cca. 2 lvl spusio

Evo me na trećoj mapi, u ova dva dana desetak sati igre. Mape su velike i kompleksne ,GOW u SW svemiru. Odlična igra, optimizacija smiješno loša

Sterlok

Jesi igro u baru?
      Protivnici su likovi koje srećemo, a jednice za borbu beštije i ostali koje skeniramo u svijetu

Vratio sam se s momačke pa sam napokon pokrenuo Jedi Survivor.

Stigao sam na Kooboh. Za sad više nego zadovoljan sa igrom ali ne i sa tehničke strane.

Igram na performance mode i osjeti se pad fps, pucanje slike i animacije ponekad znaju štekati. Totalno neočekivano i razočaran sam zbog toga. Doduše na Koobhu mi je za sad stabilnije sve.

Veliki plus što Cal nije izgubio moći koje je naučio u jedinici. Primjetio sam da već na samom početku ima puno više animacija.

Borba mi je super! Akrobacije i platforming također. Priča za sad ništa special ali ovo je tek uvod. Odnos između BD1 i Cala isto top.

@doktor1

O kakvom se bugu radi? Jer mislim da je meni sve okej sa HDR.

Fix za ljude na PS5 koji koriste HDR

EASY FIX - go to your PS5 HDR calibration settings and on the third screen, the one for black point, bump it up at least one notch from the minimum. It fixes the HDR. It’s a known bug with users who have the third screen set to 0 in the ps5 calibration settings

resident_evil Vratio sam se s momačke pa sam napokon pokrenuo Jedi Survivor.

Ovo je dobar postupak otriježnjenja!

Prebacio na 4k, fsr qualty , high detalji i imam skoro stalno 40 fpsa, ovo mi je puno glađe nego stalno šaranje 60-40 fps.

Pustinjski planet. Baš guštam koliko ke moguće.

Sterlok

Na performance blizu prvog grada brijem da fps padne na 10. Ne sjećam se kad sam zadnji put to doživio:/

Dobio pištolj, blaster ..sutra nemam vremena za igru 😭

Skida se patch 1,38 gb.

I nije popravio ništa 😂

Nadam se da će patch za plejku popraviti performance mode. Jer stvarno zna biti kao na otvorenom dijelu Koboha.

Kako se nebi uništila tema s performansama i pustilo one koji zapravo igraju, posljednji postovi o performansama su prebačeni ovdje. Ovo je tema za diskusiju o igri i eventualno za podjelu tehničkih iskustava onih koji igraju

Sva meta ubuduće će se prebacivat u drugu diskusiju, a da uštedite nama modovima vrijeme, pišite tamo odmah.

https://forum.ffa.hr/d/27086-izasle-su-prve-recenzije-za-star-wars-jedi-survivor-bolji-je-od-fallen-ordera-ali-ima-tehnickih-problema/5