Fenix JohnnyL ne virujen, za njega očekujen nekakav happy end Aged like milk. Odlična epizoda i baš mi je drago što je Varga dobio dostojan send-off. Ne znam jeste li skužili ono za staklo, to mi je bio baš jeben detalj (vjerojatno ga ne bih skužio da nisam jučer pogledao prethodnu epizodu). Drago mi je da im nije pružio užitak da ga ukokaju i još mi je draže kako je starom Salamanci sve prosuo u lice.
yakuza_stinger Fenix a taman prije neki dan pričam kako će ga vjerojatno koknut. Lalo neće poginut sigurno jer postoji u Breaking Badu, odnosno spominje se. Najjače što nisam ni skužio da kad se Saul Goodman predstavlja Walteru, da kaže "I'm McGill". Totalno mi promaklo.
Fico Jedan baš fora detalj koji mi je upao u oko vezan uz Breaking Bad. Zadnja etaža garaže gdje Saul plaća Huellu za ključ od auta. Tamo je Walt zvao Skyler nakon što je ubio Fringa. 😄
Fenix yakuza_stinger Lalo neće poginut sigurno jer postoji u Breaking Badu, odnosno spominje se. Je li se Lalo spominje izvan one scene s Saulom u pustinji? Tamo spominje i Nacha pa ga je koknulo. Ja sam iskreno mislio da će Nacho nekako preživjeti. Kad je zvao starog bilo mi je sve jasno, ali isto sam se nastavio nadat. Definitivno jedan od najdražih likova u BB/BCS
yakuza_stinger Fenix A da, druga sezona, "Lalo sent you?" razgovor između Saula i našeg dvojca. Iako u četvrtoj sezoni Gus kaže "All Salamancas are dead" čime bi se impliciralo da je i Lalo mrtav, pa sad tko zna. Nikad nije taj dio razjašnjen kako treba.
Fenix yakuza_stinger super mi je kako su čitavu seriju napravili praktički iz te jedne rečenice u pustinji. Nikad prije ni poslije nismo čuli ni za jednog od ta dva lika U BB-u.
yakuza_stinger Fenix to je čak dobro, jer u tom slučaju imaju slobodu kreirati ih kako god ih volja. Srećom, super su izbalansirali Mikea, Gusa, Tuca i ostale oko njih. Trebalo je to moći. Ispada da je Walt u kratkom roku sjebao ono što se godinama pažljivo izgrađivalo, haha
buz Morat će se i BCS i BB pogledati opet kad sve završi. I jednu i drugu sam pratio od samog početka pa sam masu tog zaboravio jer su prošle godine.
Tuhy Ja sam Breaking Bed gledo do sredine četvrte (jbga,, izgubil sam volju, kaj reć). Dal mogu gledat Saula ak nisam dovršil BB? Možda ga jednom i dovršim, al..
ThaUrban Ja sam mislio čekat kraj zadnje sezone pa u dan-dva progutat. Ali sam onda vidio vas razbojnike sa ovom temom i broj odgovora na istu. Prekjučer sam pogledao S05E10, a jučer pojeo 3 iz nove sezone. Meni se čini da je ovo opet gradnja do 'big-banga' na kraju, ali sve 3 epizode su proletile.
Prika Zasto na Netflixu ima od 2.sezone,ne mogu naci 1. Sezonu? Ima li neko objasnjenje ili je samo nema
Fico Prika Provjerio sam sada. Netflix ti je na hrvatskom i prikazuje samo sezone s hrvatskim titlovima. Prebaci ga na engleski i imat ćeš sve sezone, ali morat ćeš gledati s engleskim titlovima.
Prika Fico ma kad zena ne zna engleski a da i sam gledam ne bi mogao jer mali spava,nisam film sa zvukom pogledao ima sad ce 5 godina,cak se i navikao na to... Kako ste me digli na ovu seriju,davno sam mislio nastaviti nakon BB i sad nema 1.sezone...ah