Jeste već počeli gledat novu sezonu ili čekate kraj ljeta za binge sezone?

Binđao pet sezona prije par tjedana, sad čekam novu epizodu kao sumanut. Mislio sam izdržati do ljeta, al ne ide.

yakuza_stinger bogami, ono kad smo pričali morao sam i ja. I taman sinoć došao do kraja. Sad sam nekako i ja bliži tome da mi je ovo možda i bolje od BB-a, a BB mi je najbolji svih vremena.

Uglavnom, sad cu gledat svaku epizodu čim izađe jer me strah od spojlanja. A ovdje komentiramo

Fenix taman sam mislio izreći moguće svetogrđe jer sam nakon BCS pogledao kompletni Breaking Bad pa su mi dojmovi svježi, ali BCS mi je postao još bolji, a Breaking Bad malo lošiji na drugo gledanje. Valjda mi lik Saula Goodmana kojeg Bob Odenkrik glumi jebački najbolje paše i te njegove zavrlzlame.

Isto kao i Stranger Things, čeka se ljeto jer znam da ću zaboraviti na drugu polovicu serije.

Pratim svaki tjedan, a i zanimljivije i sigurnije mi je u slučaju da naiđem na spojler. Prve dvije epizode su klasična Breaking Bad formula 👌

Fenix Sad sam nekako i ja bliži tome da mi je ovo možda i bolje od BB-a, a BB mi je najbolji svih vremena.

To govorim otkad sam pogledao Saula, kao da su naučili još bolje napraviti seriju nakon BB-a, i to je onda Saul.
      Pogledao sam prve 2, i nema mi gore od tog gledanja iz tjedna u tjedan, užas s čekanjem. Čekam da cijela sezona bude gotova pa ću onda. Saul je nenadjebiv u seriji.

Veseli što će biti 13 epizoda u ovoj sezoni, nisu zbrzali.

Nije me iznenadilo, ali baš sam oduševljen transformacijom Kim Wexler od koje do kraja sezone očekujem baš kompletnih 180° i mjesto iza rešetaka. Čini mi se da Saulu već sada nije jednostavno pratit je.

Mislim da ću ipak čekati sve epizode, pa onda lagano i samodisciplinirano vrtiti po jednu dnevno...ako to bude moguće. Poskidalo se par serija pa ionako prvo to treba pogledati, trenutno se vrti aktualna druga sezona Picarda.

Ali da, BCS je rangu BB, stvarno nisam očekivao da će doći do toga od serije za koju se očekivalo da bude samo filer i više usputna komedija. Odenkirkova uloga života, sasvim očito.

Btw, dodajem SPOILER tag na temu, da možemo otvoreno i bez zadrške pričat o svakoj novoj epizodi. Dakle, nemojte ulazit u temu ako niste pogledali posljednju epizodu (neću ni ja dok ne odgledam prve dvije danas/sutra).

Fenix je promijenio naslov Better Call Saul (S06 E02).

Ima negdje neki dobar kraći overview what happened so far? Malo sam zaboravio neke stvari, pa mi tek nailaze.

Druga epizoda nove sezone je vrh vrhova. Napetost koju su postigli kad se Nacho skriva u motelu i kad ga bliznaci nađu je fenomenalna.
      Jedva čekam vidjeti vrhunac veze između Kim i Saula. Vjerujem da će biti naprasno prekinuta 😁

Ja još nisam niti počeo sa ovom serijom... hahahaha.... ali budem jednog dana....

Fenix je promijenio naslov Better Call Saul (S06 E03).