Better Call Saul
Ja sam mislio čekat kraj zadnje sezone pa u dan-dva progutat. Ali sam onda vidio vas razbojnike sa ovom temom i broj odgovora na istu. Prekjučer sam pogledao S05E10, a jučer pojeo 3 iz nove sezone. Meni se čini da je ovo opet gradnja do 'big-banga' na kraju, ali sve 3 epizode su proletile.
Zasto na Netflixu ima od 2.sezone,ne mogu naci 1. Sezonu?
Ima li neko objasnjenje ili je samo nema
- epizoda nije bila toliko jaka, više kao uvertira u pizdarije. Samo mi je prejaka scena gdje je Saul ušminkan kao Howard i izvođenje pizdarija s kurvom.
Baš jako čudna epizoda, ali sve se fino postavilo i prebzo je prošla, znači odlična.
Ono na kraju kad se Gus spustio u podrum, pa tunelom prošao na drugu stranu u drugu kuću sam počeo skakat od ludila. Na početku ep sam mislio da ga FBI promatra, a onda i na čitavu jednu minutu sam bio u zabludi da su cijeli BB i BCS jedna velika farsa, jer kao da je lik ustvari double agent. Tu jednu minutu sam bio u šoku u kakvom nikad nisam bio
Morao sam 2 puta pogledat trecu epizodu koliko je bila brutalna. Michael Mando je odradio predobar posao. Top topova!
BOK TE MAZO!!!!!
Noćas odradio tri epizode u komadu i drago mi je da nisam stigao prije. Taman se radnja usporila...i onda dođe ovakav kraj sezone. Pa tko će sad čekat dva mjeseca?!!!
Nije mi bilo ni na kraju pameti da bi Howard ovako mogao završit. Baš je bio totalno svoj do samog kraja, unatoč svemu planirao je kako će opet stat na noge i, što je najbolje od svega, baš je lijepo ispičkarao ovo dvoje i rekao im što ih ide, svaka riječ na mjestu... Poslije Hanka jedini lik u BB univerzumu za kojeg mi je baš žao.
- Uređivano
Baš. Ako mi je ikog žao tko je ovako završio, to je Howard. Kroz čitavu seriju ga zapravo radnja tretira na način da je pizdek i da ga ne voliš (što bi bilo pogonjeno Jimmyjevim bratom Chuckom), da bi tek shvatio da je on jedan od rijetkih good guy likova čitavo vrijeme.
yakuza_stinger Pa ne slažem se baš, Howard je meni bio neutralan lik večinom jer znam da Jimmy radi spačke. Svi su oni žrtve Jimmy-evih malverzacija, jedino me zanima kako će Kim završiti na kraju svega ovoga.
prayer a ne znam, po meni je više good, jer iako se čini neutralan, bio je razapet između više vatri. Ne pamtim da je bio nepošten i da je nekog zajebao nego je svima htio ugoditi. Što više, uvjeren sam da bi on prihvatio Jimmyja jer bi mu trebao snalažljiv odvjetnik (Sandpiper i ostalo), samo je tu bio Chuck kojega je to najviše jebalo - sav po PSu i zakonu nasuprot Jimmya koji ima instinkt ali pomalo mutne metode. I tada je Howard morao birati, a zna se koju je stranu odabrao.
Tako je kad napraviš prequel s hrpom novih likova. Šteta što Lalo jutuber mora umrijeti, možda ga čak i Don Eladio smakne jer smeta.
S ovom sezonom mi je BCS konačno prestigao BB, a mislio sam da to nijedna druga serija neće. Ljudi znaju posao.