Kakva serija, taman sam na godišnjem i ubio sam je u 2 dana (zadnju sezonu), baš remek djelo. Morat ću nakon što završi opet pogledat Breaking Bad, pre dobar mi je stil snimanja i te neke minimalne scene u obe serije i uopće nisu viška i predobro prikažu lika u srž, naročito Fringa. Lalo Salamanca baš jeben negativac, stvarno pola toga nisam ni slutio niti očekivao da će se dogodit. Šteta da su mi neke stvari spoilali na stranici od same serije, nikakvog upozorenja samo neke postove stave i jbg scrollam i naletim, ali preživio sam i bacio dislike dok ne završi serija.

10 dana kasnije
9 dana kasnije
22 dana kasnije
Fico je promijenio naslov Better Call Saul (S06,E09 SPOILERI!).

Nitko ne komentira. Osma epizoda uništila živce. Deveta uništila srce. Ovo će rasturiti sa završnicom.

Bome da, nisam niš komentirao, al baš serija kolje do kraja. Taman pri kraju epizode se vidi kako je Jimmy postao true Saul Goodman iz BB-a, dok bi volio da pojasne gdje je Kim. Ne bih htio nedorečenost, nestajanje itd.

yakuza_stinger Sigurno ima još nešto oko Kim, mora biti. Međutim, mislim da je ovo kraj priče za Gusa i Mikea. Ovo je bila savršena točka da se završi njihova radnja i ostavi ih se na mjestu di ih nađemo u BrBa. Baš su genijalno ovo izveli.

Nevjerojatno kako su uspjeli zaokružiti priču. Skroz drukčije gledam ne samo na početak serije, nego na čitav BrBa. Gilligan i Gould su majstori.

Gdje gledate devetu epizodu, ne vidim je još na Netflixu?

Sterlok Ja sam na Netflixu pogledao, moralo bi biti. Na kojem si Netflixu, HR?

Sterlok Ako ti je jezik Netflixa na hrvatskom, prebaci na engleski. Kada je UI hrvatski, onda ne pokazuje sadržaj koji nema hrvatske titlove.

Znači sporo prevode…budem pričekao titlove.

Da. Sve ima prijevod, svaka serija, film…

Onda samo kasne s prijevodom.

Mislim da je ovo trenutak u kojem dolazi Heisenberg.

Mora bit, za closure do kraja. I on i Pinkman. Jer sve se lijepo umotava

Bit će, to je leakano nedavno.

5 dana kasnije

I kaj sad? Izgleda kao filler epizoda, ali poznavajući kreatore znamo da nije. Ili?

Baš sam se pitao kad će krenut s time gdje je već kao Đin Tejkevik. Kad ono full epizoda