I kaj sad? Izgleda kao filler epizoda, ali poznavajući kreatore znamo da nije. Ili?
Better Call Saul
Baš sam se pitao kad će krenut s time gdje je već kao Đin Tejkevik. Kad ono full epizoda
Ovo s nijednom serijom nisam imao osim s BB i BCS. Prebrzo prolete epizode, ove posljednje tri u komadu kao da su trajale 20 min.
Lalo mi je imao prejeben rastanak. S Kim mora bit još nešto, tog lika tek čeka dostojan closure. Super mi je kako se sve poklopilo s Howardovom ženom. A ova zadnja epizoda… koliko god bila zabavna, ostaje dojam kao da je bačena. Još samo dvije epizode, a još toliko treba treba ispričat.
Odo sad sve tri ponovit
Fenix Vidjet ćemo još do kraja, no meni se dopala ova epizoda. Gene se vratio u Slippin' Jimmy personu i na tren osjetio opet kako je biti osoba koja je bio prije bijega. Usput se riješio čitav problem s Jeffom i otvara se put još jednoj punokrvnoj crno-bijeloj epizodi za kraj. Živo me zanima kaj su isplanirali.
- Uređivano
Super epizoda, slažem se. Ali najradije bih da ima još 30 epizoda. Al ok, sad sam provjerio, ipak je 3 ep do kraja, lakše se diše.
I da, Jerry Kao da je nastavio lika iz Parks and Rec. Sve iste fore. Foggy će bit oduševljen.
EDIT: A nitko nije komentirao Gusov gay trenutak?
Za Gusa mi se činilo prirodnim da on i Max nisu u samo prijateljskim odnosima i da postoji više iza osvete prema don Eladiju. Jako mi se svidjela scena, na tren se vidi Gus kakav bi bio da živi normalnim životom, vjerojatno kakav je i bio prije Maxove smrti i skoro mu se desi ono što Jimmy priča početkom epizode, da će se jednog dana probuditi i ići normalno životom i navečer će skužiti da nisu pomislili niti jednom na sranje koje im je obilježilo život. Kakvi majstori za pisanje, obožavam ih.
Baš će mi faliti kad sve završi.
Samo se nadam da neće zbrzat jer imam osjećaj da još nekoliko sezona nebi bilo dovoljno za sve prepričat. Jednostavno ima previše toga za samo tri epizode. Moraju zbrzat…
To je bio moj problem i s posljednjom sezonom BB-a. Bila mi je najmanje draga (ali i dalje kilometrima bolje od bilo čega drugog na TV-), isto djelovala zbrzana, a ovdje ima još više toga za pokriti.
Vidjet ćemo, jedva čekam.
Mislim da će stići. Gus i Mike su dobili kraj svoje priče, ostaje još Gene i konačni rasplet oko Kim te pojava Walta i Jesseja i to je to. Čini mi se da je to taman tri epizode.
Usput pitanje, jesi gledao Žicu i/ili Sopranose?
Evo ih!!!
Fenix Šteta što ti Žica nije sjela. I meni je trebalo nekoliko pokušaja, no kad je sjelo, to je bilo to. No kužim kako nije za svakoga. Baš je jedinstvena serija. Jedna od rijetkih za koje ne mogu naći uopće usporedbu.
Nova epizoda na naš Netflix dolazi negdje srijedom ujutro, ne znam točno u koliko. Pretpostavljam u 6 zbog istočne obale SAD-a.
Kakva epizoda, vrhunske paralele i, što mi je najdraže, veliki korak prema konačnom završetku.
Kraj neće biti sretan, ali mislim da neće biti tragičan. Vidim ga u zatvoru kako izvodi sitne scamove, a na sudu će ga braniti tko drugi nego Oakley.
Mislim na epizodu poslije, E11. Ovo je spoiler tema, pripazi ako još nisi pogledao
Yep
Jebena epizoda. Ipak Kim nije "progutao usisivač"
E sad, mislim da je vrijeme da se zadnjoj dogodi kraj za našg omiljenog no.1 odvjetnika.
yakuza_stinger pod "kraj" misliš na što?