Fenix Zadnja epizoda se zove ''Saul gone'' tako da ne mislim da će sretno završiti po našeg Saula

Spojler

Baš me neugodno iznenadilo kad su ga prikazali kao čovjeka koji je krenuo zadaviti staru invalidnu ženu i predomislio se u zadnjem trenutku. Očito da mu je svega dosta i da traži način da ga kazne, ali nisam ga do sada vidio kao sposobnog za ubojstvo, osim eventualno u samoobrani ili da nekoga spasi. Kao da nam žele olakšati njegov potencijalni tragični kraj. Ak je tak onda je preočito.

Ja ne vidim kako može tragično završiti, mislim da neće, ne znam tko bi ga uopće ubio.

Nije li trebala danas biti dostupna zadnja epizoda? Još je nema na Netflixu.

krpa na našem Netflixu neće do prekosutra, a premijera u US je tek za nekoliko sati

Mislim da bi sutra ujutro trebala biti dostupna?

Na onim stranicama da, na Netflixu u srijedu ujutro.

@Fenix čekaj malo. Pa to je Kim!!! 🤣

Onda se vjerojatno gleda sutra 😁

Sutra popodne skidam s gusara amc verziju jer mi se ne čeka naš Netflix. Jbg. I bit će mi žao što takvoj serijetini dolazi kraj.

Plan mi je bio probudit se ranije, pogledat zadnju i napisat nekoliko vijesti prije posla. I probudio sam se, skinuo, pogledao, ali nakon ovakvog kraja jedino logično je bilo pogledat ga još jednom.

Isuse…

Fico je promijenio naslov Better Call Saul (S06E13 FINALE SPOILERI).

Pogledao sam i ja jer nisam znao da tko kasno dolazi na Netflix. Meni je kraj OK, malo su uzeli iz finale BB inspiracije pogotovo u onaj trenutak sa Kim.

ThaUrban Eng su bili uključeni u torrent

prayer meni je drago jer nisu išli forsirati nekakvu tragediju, baš je dobar kraj. U jednom trenutku, kad je lagao pred Hankovom ženom sam ga iskreno zamrzio, ali se iskupio čovjek na kraju. Završilo je kako je i trebalo, makar da se mene pitalo podijelio bi epizodu na dvije i vjerojatno bi završio nekom zgodom/smicalicom iz zatvora da zaokružimo i tu priču.

I na kraju, drago mi je da sam pogledao ujutro, jer internet je prepun spojlera, čak mi je i na Twitter notifikaciju došlo.

Fenix Mene jako interesira zašto je točno taj zatvor i točno to krilo htio. Sigurno imaju neki plan za film ili tako nešto. Fora mi je isto bila ona scena u busu, po tome znaš da je neki bitter sweet kraj gdje je završilo pošteno ali na neku ruku i dobro za njega.

prayer mislim da ja na kraju završio u onom najgorem mogućem zatvoru

Kraj kao da bi mogao insinuirat još neki dodatni closure. Jer ipak je to Slippin Jimmy kad ga već nisu ucmekali.

Heat mogli bi napraviti nešto u stilu Shawshank Redemptiona, samo umjesto knjižnice da Jimmy bude pravnik i riješava iz zatvora pravne pizdarije na svoj način (siva zona and stuff)