Svi su mrtvi u seriji, a on na doživotnoj, baš su ostavili puno prostora.
Better Call Saul
Heat mogli bi napraviti nešto u stilu Shawshank Redemptiona, samo umjesto knjižnice da Jimmy bude pravnik i riješava iz zatvora pravne pizdarije na svoj način (siva zona and stuff)
- Uređivano
yakuza_stinger Mislim da bi prije napravili sequel s Pinkmanom.
- Uređivano
Odličan kraj, sve skupa fenomenalno i stvarno kapa dole Gilliganu i Gouldu obe serije remek-djela. Sada ispočetka odradit Breaking Bad.
Heat Pa i rekli su sami da žele sljedeće raditi nešto novo ne povezano uz cijeli taj Albequerque. Šta god to bilo pomno će se pratiti.
prayer završio je kako kaže @Fenix u onom najgorem zatvoru o kojem je pričao dok je htio onaj u North Carolini cell block D, a ovaj je htio zbog vjerovatno golf terena(jedini u zatvorima) i spomenuo je nekog lika dok su pregovarali o presudi koji je bio u tom cell blocku i zatvoru.
Pogledao danas zadnju epizodu. Sveukupno super zadovoljan, malo su razvukli s zadnje 3 epizode, ali ne zamjeram im. Nije mi nadmašilo BB, ali sveukupno je jako, jako blizu.
Pogledao. Jedna od najboljih serija ikada. Nema rasprave. Savršen kraj čitavog univerzuma.
Mogao bih gledat Jimmyja u neobaveznim prankovima još 10 sezona, ali nastavljat BB univerzum bilo bi silovanje. Btw, to sam mislio i uoči BCS, odbijao sam gledat prve dvije sezone, pa je ispalo super.
Baš me zanima što će bit iduće od Gilligana, Goulda i Schnauza
Zero Ja sam odustao sredinom druge sezone. Previše razvučeno…dosadilo..
Možda je kasnije bolje…ali brate…dosadilo mi
doctorfreak Od BCS ili BB? Obje su ustvari "slow burneri" i postaju bolje s vremenom, ali ne vidim da je itko obožavao BCS pa se zainteresirao za BB makar možda bude i takvih. BCS je zadnjih par sezona gotovo probio granicu između te dvije serije, pa eto…reći ću samo da se isplati biti strpljiv, iako naravno BCS ima svoj identitet, ponajviše zbog dinamike odnosa i radnje vezano uz Saula i Kim koji zapravo i nema dodirnih točki s krimi miljeom BB-a.
Svidio mi se kraj. Serija je kompulzivno gledanje kao i Breaking Bad, iako mi je u cjelini BB ostao u malo pozitivnijem svjetlu. Univerzum kojeg su stvorili s obje serije komotno može poslužiti za još kakav spin-off, i definitivno bih ga gledao. Sad, što bude, bude. Gilligan i ekipa su zanatlije koji znaju što rade i želim im još uspješnih serija u budućnosti.
- Uređivano
BB (najbolja serija ikad nakon Lost-a) i El Camino sam pogledao dva puta ali nikad nisam našao vremena (iliti nije me zanimalo toliko) za BCS. Čitao sam malo po netu i piše da se serija prebaci nakon događaja iz BB i El Camina.
Od koje sezone je to krenulo?
resident_evil radnja se kompletno prebaci u budućnost tek u posljednjih nekoliko epizoda
Ako ti je BB najbolja serija ikad, BCS puno toga objasni te baci novo svjetlo na BB i neke od njegovih najpopularnijih likova. Isplati se pogledat i bit ćeš zadovoljan
Konačno došla danas i odgledao kraj…što reći. Još sam pod dojmom. Kao da sam živio zadnjih deset godina sa tim likom, nemam riječi.
Remek djelo.
Sterlok It's all good man!
- Uređivano
Fico @resident_evil
Gledaj.
Gledaj.
Mislim da je napokon došlo vrijeme da pogledam ovu seriju. Vidim da ima svih 6 sezona na Netflixu. Pošto to nije Netflixova serija, kolika je šansa da je samo odjednom maknu? Neću odugovlačiti sa serijom, ali mislim da bih ju trebao pogledati u sljedećih 2 tjedna do 2 mjeseca, pa me samo zanima je li vrlo realno da će u tom vremenskom periodu biti na Netflixu?
Neće ti ni trebati 2 tjedna - već 3 dana. Kad te primi.
Bome nisi bio predaleko od istine. Jučer predvečer sam krenuo gledati, trenutno sam na 2. epizodi 2. sezone