weky upravo gledao to...al recimo tu je kriva porezna sto ne provjerava porijeklo novaca. Frend je kupovao nekretninu u dublinu, rodbina mu prebacila 50k eura na racun, banka blokirala novce, zvala revenue i ajmo na razgovore kako i zasto, nakon toga je rodbina morala slati neke dokaze stecenog novca i nakon cca zajebavanja od mjesec dana je dobio novce na racun...

@Tzereen istina, sredisnji slov vise ne postoji ili si bogat ili siromasan

Hod po rubu za ogromnu većinu...guraš ako si zdrav nekako, ak se razboliš ode obitelj u bankrot dok si rekao keks.

U Osijeku postao standard od 1600 eura m2, trenutno se prelazi na 1700, a uskoro bi moglo biti i 1900, sto je za zlatku koku prčije zvanu slavonija i daleko previše, a proda se vec dok se temelji kopaju, ko to sve kupuje nznam, ali da nejde, nebi tolko ni gradili.

Nightyx eh nazalost je tako...a kako zivimo u 21 stoljecu nazalost van osijeka internet je prava lutrija...

Nije svatko za selo i nije svatko za grad. Sve ima svoje prednosti. Ja volim što mogu ujutro sjest u vrt, pit kavu, slušat brodove koji trube i mirisat zelenilo. Volim što mi pas ima mjesta za valjanje po travi gdje hoće. Volim mir. Volim što imam svoj vrt i svoje voćke i svoj vinograd. Grad je blizu, more je blizu, ali dovoljno daleko.
    Minus je što je internet meh, i moraš imat auto. Svi znaju svakoga i ako i malo iskačeš iz neke norme, odmah nisi normalan. Ženit se u treće koljeno je ok da prezime i obitelj ostanu "čisti", ali ako prođeš ulicom sa ljubičastom kosom, pitaju te kad si zadnji put bio u crkvi i zašto nisi normalan.

oxi Ženit se u treće koljeno je ok da prezime i obitelj ostanu "čisti"

Jebote ovo ni u Crusader Kingsu ne radim...

Fico količina (sad bi upotrijebila tri najprestižnija i najbogatija prezimena tu gdje živim, na brdu žena pomoraca, ali frfa me) incesta tu je nevjerovatna, od te tri obitelji koji su krem de la krem, 70% što su se oženili su u rodu, treće koljeno na dalje.
        ali zato kad je moj stari oženio neodgojenu prljavu dalmatinku (tu kod mene moraš bit 120% domaći da budeš vrijedan postojanja i obraćanja od drugih ljudi), to je bio skandal stoljeća, jer su mu pokušavali namjestit doslovno sestričnu i smatrali da je to done deal sa sestričnom kad se vrati s broda. Pa ih je prcnuo.

Bacim oko na temu da vidim malo kakve su gdje cijene kvadrata a dočeka me incest, ne znam gdje je pošlo krivo ali impresivno nonetheless.

@Genesis Ako želite da nema offtopica, roknite Serious tag na temu.

Meni je ova tema super zanimljiva jer sam isto u procesu svega i svačega, ali isto tako ne treba previše offtopičarit, slažem se.

Ja zadnja dva mjeseca dosta gledam nekretnine po Zagrebu. I nije bajna situacija.

kauboj meni je impresivno jedino da na gaming forumu tražiš cijene kvadrata bilo kakve nekretnine, i koliko se ljudi uzimaju za ozbiljno na ovom forumu. Sve drugo mi je ne impresivno.

Ovdje u VT je kvadrat novog stana 1600 eura, ali u zadnjih 2 mj idu i do 1800.
              Čak su neki dali izvođači dali nazad duplu kaparu za stanove koji su u izgradnji kako bi mogli dić na 1800 eura.
              U VT.
              Stanovi.
              13.500,00 kn.
              Kvadrat.
              Prodajem sve svoje i selim se na novi zeland.

kauboj Bacim oko na temu da vidim malo kakve su gdje cijene kvadrata a dočeka me incest, ne znam gdje je pošlo krivo ali impresivno nonetheless.

Obiteljsku kuću ne treba dijeli ako oženiš sestru. Sve je to unutar teme. I obitelji.

Tzereen Jel ima uopće na Ravnicama ponude? Tamo se ništa ne gradi. Trećina kvarta su stare zgrade, trećina stare zbijene kuće, trećina neuredna industrijska zona.

Tzereen Nisu to nužno hrvati, dosta ekipe izvana dođe jer je hr sigurna država a zapadni velegradovi postaju wretched hive of scum and villany kak bi obi wan rekao

oxi
                Ne znam, ne mogu reći da bi bio šokiran da na bilo kojem forumu, ako je tema proizvodnja kravljeg sira netko ide vidjeti što kažu ljudi kakve su cijene navedenog sira po RH, čisto informacije radi. Međutim, postoje barem minimalne razlike između rasprave o siru (ili u ovom slučaju nekretnina) i incest tradicijama (pretpostavljam) Istre unutar iste teme.

I nisam ništa loše mislio komentarom, bilo mi je smiješno ako ništa drugo.

weky gradi se većinom na istočnom dijelu di su baš istoimene ulice. Ravnice I, II itd. To su sve većinom dvokatnice. I budu slatke. I radilo ih se par na zapadnom dijelu, mislim da to zovu željezničke kuće ili tak nešto. Jedna se sad radi praktički na okretištu Borongaj.

Ali nema se para za to. Ravnice su preko 3 soma. Maksimir ide i preko 4500. Tak da ću vjerojatno tamo di nikad nisam htio - Novi Zagreb ili još puno dalje. Kod Arene.

Arena je moj teritorij. Ne može.

Ontopic: samo nemoj one odvratne zgrade kod stare Karlovačke. Ono je betonsko ruglo.

Jebote, osjećam se ko sirotinja jer sam dao 790 eura po kvadratu za stan. Još mi država vrati cca 7000 eura. Znao sam da moram kupit dok imam priliku, zadnji vagon zadnjeg vlaka doslovno. Btw, bilo je to mjesec i pol prije 45. rođendana, do tad se može dobit APN.