Jebote vec sam 7 godina tu, mene @viper89 pozval ako se ne varam, kak vreme leti, uzas.

btw. sta se s bistricem dogodilo, on je samo odjednom nestao.

Kad je Ivica došao?

Flipper Fićo jbt gdje si bio 2003.?

U vrtiću. 🤣 I igrao Vietcong i Call of Duty.

S ponosom mogu reći da sam bio tu dok je @viper89 još bio gejmer.

A jedan član je pozvan zbog ovog siga na starim forumima

Killzone 2 je mama. Killzone 2 je tata. Svi ostali fpsovi su djeca. Rođena u kupusu.

Počeo sam na GamePlayu, mislim da je bila davna 2005. Prvo nisam bio nešto aktivan, ali onda sam se aktivirao u postanju taman negdje kad se predstavljala PS3/X360 generacija i od onda sam konstantan. A tu sam došao kad je Megatama postao admin na Rebootu.

Fenix Pogleđ me sad, čista regresija.🤣

Dobro da sam si napisao onu kolumnu o pred-FFA vremenu, da ne zaboravim i to. Ali iznimno mi je drago da je ovdje i dalje ta "kičma" starog Gameplay foruma, više ili manje aktivnih, zbog kojih mi i dalje forum ima svoje značenje i imidž. Možda i ostarimo ovdje još više. Zastrašujuće, znam.

Fenix Fenix Moramo malo podici xbox tabor. Niti jedan post na tom PDF-u Imate prijedloge kakve?

viper89 Vecina su trolovi

Haha ovo je istina ali recimo Jewbre i Merlin su imali jako dobre fore. Emperor isto dok nije poceo s vrijedjanjem.

Look at these mofos! How dare you! 🤣
      Fuck it, vratit cu staro cringe ime.

Odlična retrospektiva i drago mi je da sam bio tu na samom početku. Ovo izgleda kao nekakav kraj sezone haha

Mene je TRX pozvao tu, ali sam po nekome bio valjda najgori forumaš na svijetu, teški nacionalista, ma nema šta nisam tad bio po toj određenoj osobi.. nikad nisam saznao tko se to toliko nalagao u vezi mene. Na kraju mi je dopušten ulaz jer sve te izmišljene gluposti na kraju nisu imale nikakvog smisla.

Sve ću pregrmit, al Miro da je imo prednost pred menom...

Još ćeš ti trebat popust u Sancti, Fenikše!!!

Brijac teški nacionalista

pa nije to nimalo loše ili si mislio na nacistu?

blade mislim došao na Gameplay, 17 godina kruh te jebo

Ja sam sa 14, sjećam se da sam stavila sliku iz zadra, i onda komentari kako sam daska i kako imam još puno godina da se popunim, e pa
          Giphy - The Simpsons GIF by MOODMAN
          I dalje sam daska 16 godina kasnije.

Fenix To je bio Earls_Jam.
            U biti on je to napisao u jednoj raspravi a meni je to bilo epic pa sam neko vrijeme imao tu izjavu u svom sigu.

Heat i tad je on bio anti samo mu je stajalo svejedno torcagamer

Sjecam se kad mi je dosao invite na pm prvi put
            Grohotom sam se nasmijao i reko ma bas cu ici na drugi forum
            Nego... smetalo vam je kad sam boldao?
            Neko vrijeme sam komunicirao isključivo preko gifova

fensisuperstar Neko vrijeme sam komunicirao isključivo preko gifova

Što se promijenilo od tada?