Sterlok
Nije baš svaka čast, to je kad si beskičmenjak koji zbog "mira u familiji" je glavni potrčko. Jer znam kakvi bi me razgovori čekali da nisam kupila a jednostavno nemam volje ni želje za nikakvim konfliktima.
Kada sam na poslu jednom dobila poruku od sestre da joj pošaljem 10 000 kuna jer joj se ide u irsku na mjesec dana a znam da sjedi doma tri godine i ne radi ništa, a pojeo si dva kroasana i burek u dva dana jer radiš smjene od 12 sati, tad sam ju poslala u 3 krasna, poslje toga je bio poziv od familije da kakva sam ja to sestra, imam novac a nedam svojoj sestri da jel moguće da sam tako škrta i pohlepna.
Poanta je bila da si nabavite kičmu i ne jebete živu silu, da ne budete jadnici beskičmeni kao neki.
Btw ovo nije woe is me post, ne kažem da mi je loše u životu, upravo suprotno jer trenutno mogu držat tempo i nije problem, samo da imam muda prema nekim ljudima bilo bi mi puno bolje. Možda mi se spuste muda u neko skoro vrijeme jer što sam starija to me sve više boli k i sve je manje tolerancije 😀