boja1964 kako ne? Micorsoft od početka next gen generacije vuče baš jake poteze za ogromnim momentom. Sve u njihovoj kampanji vrišti da su za "gamere" te im to naspram prije daje vidljive rezultate. Nemoj misliti da nije jednako nedostupan kao recimo Sony jer čak i za kupce koji nisu uspjeli kupiti PS5, Microsoft je očito ostavio dovoljno jak dojam da ljudi kupe Xbox i tu stoji zapravo najveća pobjeda. Zbog toga - svak po svojim zaslugama jer iz govna u kojima su bili rijetko tko može isplutati a kamo li s takvim momentom.
Po prvi put Xbox je prodavaniji od PlayStationa u Europi
Microsoft Poland.
https://www.xbox.com/pl-pl/configure/8WJ714N3RBTL
3750 kn.
Besplatna dostava UPS, 2 dana.
24 meseca garancije Microsoft cijeli EU.
Jesi probao?
Tak je i na ostalim MS stranicama pa ti kasnije kaže NOT IN STOCK
i to sam doživel!
Jeste, odvede te do unosa adrese pa do plaćanja tj. unosa kartice.
Ok, jebeno za Poljake.
Ima i PS5 negdje sigurno.
Jebeno za sve, kupio sam 5 komada tako. Cijena je super, dostava UPS i nema problema.
- Uređivano
Smatrat cu da nije nestasica konzola tek kad udjem u neku prodavaonicu i one stoje na kamari. Ovo da pratim ms i sony prodavaonice po cijelom svijetu nemam vremena ni volje.
Osao na ebay i kupio Series X za 100€ vise i taraba.
prayer Stari, u americi tradicionalno naklonjenoj domaćem proizvodu uđeš u bilo koji dućan i kupiš xbox. Ako želiš kupiti PS5 ideš na listu čekanja. Koliko ćeš čekati to ti nitko ne može reći. Dakle, dvije godine nakon izlaska konzole sony i dalje ne može zadovoljiti tržište. Ne mogu proizvesti koliko se može prodati. Po izlasku cijena PS5 u americi je bila 499 dollara. Danas, gotovo dvije godine kasnije je 799 dollara u pojedinim dućanima i ideš na listu za čekanje. Nigdje nije ispod 699 dollara. Kćer je obišla sve dućane i sve internet stranice firmi koje prodaju konzole i kaže postoje samo dvije cijene 699 i 799 dollara, i čekaš. Što ti to govori?
Ja ga kupujem samo nek se sredim
- Uređivano
Ne znam od kud ti to.
Xbox je out of stock kod svih retailera u Americi.
Vjerojatno se može naći nešto komada po manjim retailerima, ali isto je i sa PS5.
Nije toliko lako doci do series x ali ipak visestruko lakse nego do PS5 ja dok sam se docepao PS5 mogao sam sigurno barem 10 puta uzeti XSX. Evo jedna slika od danas iz Saturna.
Vec sama cinjenica da u statistiku ulazi i series s kojeg nigdje ne manjka cini ovu usporedbu pomalo smijesnom ali i XSX kao sto se ovdje vidi na slici se moze naci u trgovini. PS5 jos u godinu i po nisam vidio u slobodnoj prodaji.
buz da, tada je bila jos veca razlika mada se relativno brzo smirila situacija s PS4. Gle, ne zelim reci da series x ima uvijek za kupiti jer nije bas tako ali ga isto nije tesko uloviti ako malo pratis, PS5 je ovdje lutrija za dobiti a frend u Austriji mi govori da je tamo potpuno ista situacija.
Tzereen
Pa bio je na popustu na svim platformama.
Ja uzeo digital delux verziju za serie s mislin 8 eura.
Za ps4 je obicna verzija bila 4 eura.
Ali igra fenomenalna i igriva jos 10 godina