Svak po svojim zaslugama.
Po prvi put Xbox je prodavaniji od PlayStationa u Europi
Nije ni čudo, kad je jeftiniji
Logično jer PS5 nema na policama dućana a xboxa ima. Ljudi kupe ono što mogu odmah odnijeti kući.
Microsoft se jako potrudio da privuče igrače i povećana prodaja je rezultat toga.
Ne vjerujem da bi pretekli Sony bez ovakvih nestašica, iako Xbox isto ima velike probleme sa zalihama, Europa bez UK je Sonyev teritorij i logično da se Xbox nalazi na policama, a PS5 u kućama ljudi.
Da je uključen UK, mislim da bi Xbox čak još nešto više dobio jer su tamo dosta jaki.
Barem će se Sony morati malo više potruditi, kao u vrijeme PS3. Šta se sve tada dobijalo uz plus pretplatu, danas ni trećina toga.
ikral budu, kad im provale u PSN i kompromitiraju podatke. Strpljenja.
boja1964 kako ne? Micorsoft od početka next gen generacije vuče baš jake poteze za ogromnim momentom. Sve u njihovoj kampanji vrišti da su za "gamere" te im to naspram prije daje vidljive rezultate. Nemoj misliti da nije jednako nedostupan kao recimo Sony jer čak i za kupce koji nisu uspjeli kupiti PS5, Microsoft je očito ostavio dovoljno jak dojam da ljudi kupe Xbox i tu stoji zapravo najveća pobjeda. Zbog toga - svak po svojim zaslugama jer iz govna u kojima su bili rijetko tko može isplutati a kamo li s takvim momentom.
Microsoft Poland.
https://www.xbox.com/pl-pl/configure/8WJ714N3RBTL
3750 kn.
Besplatna dostava UPS, 2 dana.
24 meseca garancije Microsoft cijeli EU.
Jesi probao?
Tak je i na ostalim MS stranicama pa ti kasnije kaže NOT IN STOCK
i to sam doživel!
Jeste, odvede te do unosa adrese pa do plaćanja tj. unosa kartice.
Ok, jebeno za Poljake.
Ima i PS5 negdje sigurno.
Jebeno za sve, kupio sam 5 komada tako. Cijena je super, dostava UPS i nema problema.
- Uređivano
Smatrat cu da nije nestasica konzola tek kad udjem u neku prodavaonicu i one stoje na kamari. Ovo da pratim ms i sony prodavaonice po cijelom svijetu nemam vremena ni volje.
Osao na ebay i kupio Series X za 100€ vise i taraba.