- Uređivano
Lost Ark
Za ovo nisam uopće čuo dok nisu odjednom mediji počeli pisati da je to najpopularnija igra na Steamu. Koliko btw uopće Amazon razvija masovki trenutno? Od New Worlda je prošlo jedva nekoliko mjeseci. Stavio skidati, čisto da vidim o čemu se radi. Budući da je free-to-play, živo me zanima koliko je unakaženo sve mikrotransakcijama.
- Uređivano
Deadwalker O ovome se priča već jako dugo. Baš ono, hype je bio do neba. Ali vjerujem da moraš pratiti taj žanr da bi znao o njoj. Ja pratim baš sve te diablo like igre (iako ovo nije diablo igra, btw). I Wolcena i Grim Dawn i Last Epoch. Sve osim Path of Exile koji me ni najmanje ne zanima, hahahaha. Sorry @fensisuperstar
Amazon samo pomaže za razvoj ovdje kod nas na zapadnom tržištu. Nije ovo inače Amazonova igra.
Deadwalker Igra je izdana u Južnoj Koreji prije 3 godine. Amazon je izdavač za Europu i Sjevernu Ameriku.
SAMO SVI DODJITE NA MOKOKO SERVER GG
fensisuperstar nemogu, error connecting to server
fensisuperstar Cannot connect to server due to heavy traffic, i sam me baci iz igre
probaj za jedno sat vremena.
@deathwish meni se restartao pc valjda update i vrno sam se na server ko od pičke. Probaj sad
Tzereen pojma nisam imao, tnx na pojašnjenju. Igram ja diablo like igre (zadnje odigran Grim Dawn koji mi je bio odličan), no ovu igru nisam uopće primjetio dok nisu počele dolaziti novosti kako na Steamu ima više od milijun istovremenih igrača. Idem složiti lika na MOKOKO SERVERU
Deadwalker Ajde, nadam se da će ti biti dobro!
Čitam o igri i prvo što mi je dalo da znanja da neću igrat je "korean mmo".
Ako me nosite i pomažete mi oko levelinga, dođem igrati. Jer ako budem sat vremena na dan dobro, bude. Vikendima možda po dogovoru i dulje. Ono od 6 ujutro do 11 nedjeljom. Koliko je velika igra, piše 50 Gb, ali sumnjam
- Uređivano
Kaiserus nema pomaganja. samo rokaš story i dobijaš levele brzo kako leveliraš tako otključavaš nove pizdarije ingame.
@Deadwalker javi se kad si online da te dodam na Friend listu i u guildu
fensisuperstar može.
Nisam kroz vikend nažalost ništa stigao (obiteljske obveze), no probam kroz koju večer ovaj tjedan pa ti se javim. Igra je već preuzeta
fensisuperstar Ali ja imam firmu. I život. I obaveze. Ima da me nosite k'o vladiku crnogorskog
Kaiserus Kakve to ima veze. Nema ovdje boostanja igraš sat vremena igraš sat vremena. sat vremena questas po main priči i dobit ćeš 5-10 levela i zdravo
fensisuperstar i od sada sam vam novi vođa gilde. zato pazi kako pričaš samnom. Zovem te kad se instalira da mi malo objasniš u pauzi i koji booster da kupim na steamu
Lost Ark gets a straight performance boost with DirectX 11, surprising no one.
https://www.rockpapershotgun.com/lost-ark-directx11-performance