fensisuperstar samo nemoj od mene ocekivat HC igraca XD
Lost Ark
EYO starta se update!!!!!!!!!!!
- Uređivano
Tu sam napravio sve igrače ali vidit ču ujutro i popodne kakva je situacija sa serverima. Ako napravite lika napisite tako da se možemo dogovoriti ako bi pickali drugi server neki dok je moguće još
Kolega nocas 5h igro, ja gledo. Prvo su imali najgori launch ikad i nakon 3. patcha se tek moglo igrat, a onda bolje da nije ni proradilo jer ovo ne izgleda bas nest narucito (ne u smislu grafike, nego opcenito).
- Uređivano
ok my bad
SERVER SIRIUS
edit. izgleda da je serious bad choice. već je full :<
Ništa vraća, se na MOKOKO server. jebiga sirius pun ko kifla 1000-2000 Queue već od ranog jutra.
Igra u petak imala milijun igraca u isto vrijeme
chono Radi lika na momoko pederu
fensisuperstar nisam palio PC par dana...
Koji ste server? Pokusam se prikljucit ovaj tjedan ali sljedeci tjedan sam unutra.
raskurotina Momoko, barem ja za ostale ne znam @Tzereen ovo ono se ne javlja
- Uređivano
EU: Momoko - ime guilda Bure Baruta
udario sam i guild banner šahovnicu. Jebo majku idemo!
@chono ja sam Gunlancer - ime Varglokkur a Denis je Paladin Zashtitnik pali komp pizda ti
fensisuperstar gledaj malo slike, vidis da treniram nacepo dva metra panjeva i otrco u gym.
Ja sam na Naria serveru ako se dobro sjećam. Ali nemam vremena sad.
Sorca sam.
Lost Ark beats CSGO as second most-popular Steam game with over 1.3M concurrent players
- Uređivano
Za ovo nisam uopće čuo dok nisu odjednom mediji počeli pisati da je to najpopularnija igra na Steamu. Koliko btw uopće Amazon razvija masovki trenutno? Od New Worlda je prošlo jedva nekoliko mjeseci. Stavio skidati, čisto da vidim o čemu se radi. Budući da je free-to-play, živo me zanima koliko je unakaženo sve mikrotransakcijama.
- Uređivano
Deadwalker O ovome se priča već jako dugo. Baš ono, hype je bio do neba. Ali vjerujem da moraš pratiti taj žanr da bi znao o njoj. Ja pratim baš sve te diablo like igre (iako ovo nije diablo igra, btw). I Wolcena i Grim Dawn i Last Epoch. Sve osim Path of Exile koji me ni najmanje ne zanima, hahahaha. Sorry @fensisuperstar
Amazon samo pomaže za razvoj ovdje kod nas na zapadnom tržištu. Nije ovo inače Amazonova igra.
Deadwalker Igra je izdana u Južnoj Koreji prije 3 godine. Amazon je izdavač za Europu i Sjevernu Ameriku.