- Uređivano
pravednik Meni ide na Strix Gaming E preko antene koja je došla uz matičnu i ubodena je direktno u nju, dakle nema nikakav USB dongle ili tako nešto. Jedino ako nisi fan antena, ali i TaiChi ima isto takvu antenu. Sad ti govorim kao korisnik Strixa E X570 da nemam nikakav prigovor na wifi6 i na bluetooth sa njom, budući da imam trenutno jedno 4 uređaja odjednom spojena na bluetooth vezu i sve radi super. Što se tiče ove prepiske između ove dvojice, piše puno dobrih i korisnih stvari, ali poanta je da uzmeš dva umjesto 4 sticka da si smanjiš mogućnost komplikacija na krajnji minimum, a poslije ti ostaje prednost da možeš nadograditi rame sa istim setom, i da to možeš napraviti sa siguronsću da će takav par raditi (to si i ja mislim jednom uraditi, jer eto da se možemo ja i @fensisuperstar igrati i kvalitetno družiti čačkajući oko toga). Ako ne možeš naći 4x8 npr. uzmi 2x8+2x8 gb ram, @wooddiebone ima pravo nije neka filozofija (bar nije bila sa DDR3 kad sam to radio zandnji put) i dobra je alternativa. Uostalom i ako nađeš 2x16 gb, uvijek možeš ubosti neki deal naknadno i takvo riješenje je bliže "plug and play" soluciji.
A sad vas dvojica izvolite naći i predložiti neke povoljne rame da čovjeku olakšate život i pomognete mu da složi nešto kvalitetno i sa vau faktorom. 3600 c16 sa dobrim tajminzima, a da nije ko moj 300e (dobro ja sam htio tridentz gold seriju 4x8 minimalno jer, eto, tozla brate)
I nek ste se jednom razgovarali konstruktivno i vas dva ;*
Edit: 2x16 je veći zicer nego 2x (2x8), ali prvo treba odabrati točne rame imenom i prezimenom. I svi znamo da je 4 slota većina uzima iz estetskih razloga, bar kod gamera