- Uređivano
wooddiebone To da kit bolje radi od dva odvojena stika je mit.
Radi se samo o garanciji da kit radi zajedno savršeno.
Samo sam te čekao. Druže ja sam žrtva tog istog. Ok? Ja sam kupio 2x8 najboljeg rama i kad sam uzeo isti ram nisam mogao stabilno drzati amdov XMP. Stoga me nemoj jebati. Sjećam se da sam ih pitao lijepo, dal ste sigurni da će raditi sve kako treba. Da da, bitno da je isti model rama, ista firma. Aha. zato sam im vratio ram unutar 2 dana. Ja ne pričam da ram neće radit nego da ima dobra šansa da ram neće radit stabilno na xmpu. Poanta je, ram koji ima @Kaiserus kad staviš još 2 u quadu ne radi ni priblizno dobro (i to su nam rekli švabe overclockeri koji su savjetovali da ne uzimamo još jedan kit od 2x16 ako želimo imati godlike timingse), ali imaš drugi kit od 4 koji je baždaren da radi stabilno. I nemoj uspoređivati threadrippera. Oš tamo clockati ram? Aj ne pričaš gluposti. Imaš video, sa dokazima o tome što pričam, da su 2 kita bolja od 4 na ryzenu ako možeš birati kad ih podesiš da rade 1:1 sinhrono. Znači Ja tebi drugo ne mogu objasniti više. To nije mit, to je dokaz. Doslovno brojka koja ti kaze:"IT WORKS BETTER BRO". Ti si na intelu. Kako radi ram na intelu, i don't give a fuck, ali na amdu radi tako.
i dalje se grohotom smijem jer usporđuješ non-ecc sa ecc memorijom. Woodie, wtf? To je kao da uspoređuješ enterprise ssdove sa običnim ili tžv sa vlakom koji ide za srbiju iz hrvatske.
@pravednik ako uzmeš b550 aorus master onda dobiješ i antenu i bt5 podržava ako se ne varam. Mislim iako je to b550 ploča to ti je premium quality. Zapravo sam totalno zaboravio na nju. Ali košta jebiga 2 soma kuna. Ali jebe kevu.
btw sad si ja razmisljam. Pa rog x570 sa wifi antenom podrzava bt.