Raziel Ne mora to biti Putin izravno, ima do Putina još desetine Ruskih patriota

Kaj se nije Putin sam hvalio kako imaju uređenu zemlju sa uređinim zakonom i kako svaka ovakva situacija mora dobiti njegovo odobrenje?

Mora da ga je srušio sused štef koji je u putinovoj stranci kao prikaz ljubavi prema svojem vladaru.

Kako god da bilo, sad su pokazali kakva su debilna država sa debilnim vladarom.

[deleted]

To je teorija 2

Prva je logičnija a to je da Putin jednostavno nije više mogao trpit to njegovo poniženje i sramotu što je vidio cijeli svijet.

Dugo je i izdržao IMO.

Ne vjerujem niš više, poginul je malo morgen. Za nas raju je bilo takvo nešto za očekivati i dobili smo takvu vijest. Avionček se srušil i baš je u njem bil Prigožin i jedva je čekal da ga Putin mrkne a za to najbolji način da avionček se sruši a on sav hepi ušo u njega. Ovak je Putin ispal osvetoljubiva opasna faca i ne zajebavajte se sa njime a Prigožin ošel u povijest. Još jedna predstava je završila. Ide treći čin.

Blitz Toliko o sankcijama

A ono, nije da špekulanti ne zarađuju, no sankcije polako ali sigurno ubijaju vrijednost njihove valute:

Graf ruske rublje od početka rata do danas je obrunto proporcionalan ukrajinskim ratnim uspjesima na terenu kroz mjesece.

Naked i Venom Prigožin.

25 dana kasnije

Zadužili su se oni do grla, za nekoliko generacija. Ništa od te "pomoći" zapada nije besplatno, niti bi trebalo biti. Sve interesi i geopolitičke igre, a ulozi svakim danom sve više rastu.

Genesis Hmm...this page doesn’t exist. Try searching for something else.

To i meni dođe, kad otvorim link.

2 mjeseci kasnije

Ponovit cu ono sto sam vec puno puta tu napisao: provjerite si izvore informacija. Nije tesko.

Scott Ritter pise za RT i Sputnik, ruske propagandne novine, direktno u drzavnom vlasnistvu.

Fico

Što god bila prava i potpuna istina, americki deep state je itekako umješan u taj konflikt.

Majko Isusova.