Bilo bi super da ovaj puč natjera povlačenje dijela ruske vojske što bi dalo Ukrajini super priliku da naprave proboj na jednom dijelu fronte.

Zajebanciju na stranu, ovo se Putinu munjevito brzo otima kontroli:

Došli do moskovske oblasti.

Kako ovi prolaze kroz rusiju i evo dolaze na dva sata od moskve a da ih nitko nije zaustavio ili nesto? Gdje je ruska vojska?

Bas me zanima sto ce od ovoga svega biti.

Eto, postignut sporazum. Meni je nevjerojatno da je 25 000 wagnerovca bilo spremno izginuti da bi spašavali šefa. Lud ovaj rat ko šiba.

Tresla se brda rodio se miš.

5 dana kasnije

Samo da kazem da na nas upravo u francuskoj ruski lng brod prekrcava plin, kojem ce se nakon prekrcaja doslovno lazirat teretnica a mi istog preprodat dalje, pod okriljem shella i francuske. Toliko o sankcijama 😅

Blitz navodno da Bugarska najbolje zarađuje na tome. Oni jedini u EU smiju kupovat od Rusa, a onda te iste energente prodaju dalje po EU i, najbolje od svega, Ukrajini

ma to se bogati igraju rata…naivni siromasni uvijek nasjedaju i idu ginuti…

Špekulanti su od početka i digli cijene. Dok se nije postigao sporazum na razini EU o ograničavanju cijena plina i nafte, tko zna kako bi bilo. Znači može se, umjesto da netko okreće ekstra profit na račun rata. Sad imaju zaobilaznu mrežu i spremnici plina su na 90%. Nema straha ni za ovu zimu, osim ako opet ne bude geopolitičkih previranja i sindroma stada ovaca.

2 mjeseci kasnije

herc Ili je patka pa nije bio u avionu već možda uživa na karibima ili je putin toliko lud da nije dugo čekao da ga riješi.

herc Wagner boss Yevgeny Prigozhin 'on board' crashed Russian plane

Putin poslao pozdrave.

Giphy - Will Ferrell Lol GIF

Avionu slučajno otpalo krilo. Dogodi se.

doctorfreak putin toliko lud da nije dugo čekao da ga riješi.

Zašto bi bio lud? Nitko neće suzu proliti za plaćenikom.