Graf ruske rublje od početka rata do danas je obrunto proporcionalan ukrajinskim ratnim uspjesima na terenu kroz mjesece.
Rat u Ukrajini (i Rusiji)
Naked i Venom Prigožin.
Zadužili su se oni do grla, za nekoliko generacija. Ništa od te "pomoći" zapada nije besplatno, niti bi trebalo biti. Sve interesi i geopolitičke igre, a ulozi svakim danom sve više rastu.
Genesis Hmm...this page doesn’t exist. Try searching for something else.
To i meni dođe, kad otvorim link.
- Uređivano
Čudno, meni otvara. Uglavnom, profil je cijeli video je combat footage
EDIT: Aha, moraš bit ulogiran da bi gledao
Ponovit cu ono sto sam vec puno puta tu napisao: provjerite si izvore informacija. Nije tesko.
Scott Ritter pise za RT i Sputnik, ruske propagandne novine, direktno u drzavnom vlasnistvu.
Majko Isusova.
stitrek ja bi da se rat nije dogodio, da Rusija nije imperijalistička država, da susjedne zemlje mogu odlučiti o svojoj sudbini. Isto tak bi da Ukrajina nije korumpirana država. Ne želim izdvajati od svoje plaće za tuđe probleme.
Znači to su moje želje, da svi mogu živjeti u slobodi, bez straha od susjeda. Ali to je utopija. Znamo kako na žalost svijet funkcionira. Od početka ovdje pričam da se zapad zaletio i da ne razumije _urca ako je mislio da će poraziti Rusiju sankcijama. Rusija se može poraziti jedino općim ratom, ali i to je nemoguće jer bi bio kraj života kakvog poznajemo, vratili bi se u kameno doba. Od početka govorim da će se Rusija prebaciti na ratno gospodarstvo, i da će se naoružavati do zuba. Sad moramo i mi svi ostali, da odvratimo buduću moguću osvetu, pogotovo susjedne zemlje. Jasno je da će se ovo kuhati godinama, te da nakon ovog rata ide novi hladni rat.
Netočno…