Jebote jedan sastanak od dva sata i propustim vijest godine.

Microsoft ima odličnu strategiju.
Gaming je najveća i najbrže rastuća industrija na svijetu i oni grabe hrabro i samouvjereno na poziciju lidera.

Dugoročno, neće ovo imat neke prevelike posljedice osim što će Activision Blizzard konačno počet radit kvalitetne igre.

Pošto je Acti po revenue jača firma od Microsoft Gaminga, ne ostajemi nego zaključiti da MS Gaming ne koristi resurse šireg Microsofta za ove akvizicije.

Mislim da bi Zlomyu bilo najpametnije napraviti isto i akvizirati npr. Ubisoft.
Ionako u zadnje vrijeme rade iste igre.
Alternativa je da Zlomy ode na razinu boutique publishera ala Nintendo sa visokim cijenama i kvalitetom, ali manjom publikom vjernih fanova.

Ali veselim se idućem Microsoftovom potezu.

A oni kojima smeta ovo, drago mi je vidjet da su to još uvijek sve isti ljudi za koje očekujem da će im smetat.
Ništa novo na tom frontu.

wooddiebone A oni kojima smeta ovo, drago mi je vidjet da su to još uvijek sve isti ljudi za koje očekujem da će im smetat.
    Ništa novo na tom frontu.

Koliko imam kupljenih igri, a nisam ih odigrao do kraja ili niti počeo. Tako da me ništa ne brine. Da više ne kupim ni jednu imao bih igrati šta sljedećih 5,6 godina.
    Tada sa 53 možda stavim sve te igre na hard i kako sam dobar igrač završio bi tamo do 65 ako posluži zdravlje.

Pa samo fallout 4 na ps4 kolega već 40 puta počinje ispočetka. Koliko errora igra ima, a on u 57 godini bojim se da će otići sa ovoga svijeta igrajući fallout 4 po 89 put.
    Ne zamjerite, popio sam previše kava pa me drma tlak pa malo buncam😎

fensisuperstar

Kaj ti sad tu stavljaš to?
    Kakve to veze ima sa MS kupnjom Activision Blizzarda?

Jedino kaj je tu bitno je kakav će bit Call of Duty.

buz renda right now:
    Giphy - johnny depp 90s GIF

@wooddiebone
      Iskreno nisam znal da si ko maverick i prayer, ne kuzim cemu ovo, mislis fakat da smo nas dvojica ili bilo ko na forumu tuzni ili nekaj?? Jednostavno smatramo da nije okej potez, ponekad si fakat seronja, a ponekad bi ti dal ruku, ko da si podvojena licnost.

@renda
        Ja ti to onak neozbiljno okačim gif na forum.
        Ne prenosim svoje emocije na ovakve teme.

Smješno mi je samo.

A i vi ste na moj post odgovorili uvrijeđeno, a ne ja na vaše.

@wooddiebone ajd nije prvi put da si izazval manji rat na forumu i onda se makneš i jedeš kokice i samo svako toliko poliješ ekipu sa benzinom i nekom daš šibice. Jednostavno provokacije ovog tipa stvaraju toksičnost i onda netko pukne nekom jebe mater dobije ban a ti digneš ruke:"ja sam tu samo s biciklom". Nemreš tako 🙂

MS je mogao mnogo jeftinije povećati bazu Game Pass preplatnika, npr. da su povećali broj podržanih regija u Netflix stilu. Logistiku već imaju za ostatak MS proizvoda. Ali jbg, namirisali su krv ranjene zvijeri.

Flipper

Flipper bezveze? Call of Duty svake godine zaradi para vise nego sve microsofte igre skupa u par godina.. u najmanju ruku jako tesko da su bacili pare..

Sony bi sutra trebao izbaciti trailer za The Last of Us remake 😃 da malo vrate vodu na svoj mlin.

Po meni šupski potez ali šta je tu je. Od navedenih serijala jedino mi žao Crasha, Sekiro (sigurno će sad izaći dvojka), Tony Hawk. Tu i tamo kampanju od Coda ali uvijek bi posudio igru.

Čini mi se nestvarno da sljedeći Cod neće izaći za plejku jer se na istoj najviše prodavala.

Kako god, ništa me neće spriječiti da kupim/posudim drugu konzolu zbog nekih naslova (vas gledam TES i Fallout). Od Nintenda ionako uvijek kupim jer nema šanse da propustim Zeldu i Metroid.

Nakon što sam napokon prestao grcati u suzama, da i ja iskomentiram

Po meni ovo zvuči kao redovan posao xboxa,čekaj da studiji padnu sa vrijednošću pa ih sve "spasi" i kupi.
              Zašto bi morao sam nešto raditi kad možeš to kupit.
              Amen

Govorim ja cijelo vrijeme da su ekskluzive govno za krajnjeg korisnika, a često i za developera. Prije ili kasnije osjeti to svaka platforma tj. tabor gamera.