fensisuperstar
Apsurdno je da ja moram unaprijed krojiti svoje postove i prešućivati nešto zato da ne bi nekom prebacio sklopku na nebuloze.
Gif je bio odgovor na provokaciju, ne zanima me dalje rasprava o tome. Hvala.
buz
Žao mi je da ti to tak shvaćaš jer ja ne mislim na mavericka dok pišem postove, a vjerujem ni on na mene.
Zapravo više sam navikao da me popljuje čovjek.
Ontopic:
Spider-man mi je zapravo odličan primjer zašto podržavam ovakve akvizicije i ne vidim razloga da se na ovo gleda imalo drugačije.
Postoji jako puno fanova Spider-mana koji su bili ogorčeni kad je Sony najavio igru kao PS ekskluzivu.
I da, žao mi ih je kaj nisu mogli ili još uvijek ne mogu odigrat to, pogotovo zato jer je Spider-man uvijek bio multiplatform igra.
Ipak, taj potez Sonya nam je dao najbolju Spider-man igru IKAD.
Nitko od vas tada nije komentirao da je to anti-consumer potez.
I pazi, ja sam imao PS2. Između svih tih PS2 igara, htio sam igrati Halo i Fable više nego išta na svijetu, ali nisam mogao.
Onda sam kupio Xbox 360 i onda sam igrao Halo i Fable, ali najviše od svega sam htio igrati Uncharted, Killzone i Infamous.
Onda sam kupio PS3 i odigrao sam to.
Ekskluzive su kvalitetne igre.
Više ekskluziva znači više kvalitetnih igara.
Ionako sve izlazi na PC tako da ako nekome baš tolko jako smeta, ne vidim zašto je problem prebaciti se na PC.
Iako su cijene abnormalne, još uvijek se može složiti nešto za console level gejmanje na 1080p.