Best I can do for Activision Blizzard je 4,99 Yena. Nek idu meni (zatvorit ću ih isti tren kad ih kupim).

Da bar mene kupe za 10 milijuna dolara - kaj im je to..? Baš niš

pravednik
Ako nista smatracemo Sony boutique publisherom 🙂 i icemo tamo radi fino izabranih kvalitetnih naslova (naravno kako kome)

AbelKOsMos Jasno , stvara se monpol koji ne moze biti dobar dugorocno za igrace. Samo eto , ja sam prvo isao vidjet za igre da vidim kak ce to utjecat na mene.

Baš me zanima na što će ličiti Activison i Bethesda za 10-ak godina i što će ove štetočine napraviti od njih.

Što imate bojkotirat microsoft? Pa ljudi ih spasili od sigurne propasti. Pored svih afera activison blizzarda mogu biti sretni što ih itko hoće dirnuti.

greyback Baš me zanima na što će ličiti Activison i Bethesda za 10-ak godina i što će ove štetočine napraviti od njih.

Activision Blizzard i Bethesda su dvije firme koje su toliko nisko pale loših meneđmentom da ih microsoft ne može uništit.
    Blizzard pun sex afera.

Predmnjievam dobar topicitet. Barem 100 komentara minimalno.

pravednik
    Sony ima više od 15-16 studija pod svojom palicom, a svaki studio ima po barem dva tima interno. Nema tu problema.

Nexus da, al oni akviziraju Blue Point i Valkyrie Games, a Microsoft Activison i Bethesdu. 🤣

Ne znam meni je ovo odvratno makar imam xbox. Jedno je kupit studio koji radi za tebe samo ala Insomniac, a drugo jebene gigante koji cijelo postojanje izbacuju multiplatform naslove i time "uskratit" milijunima ljudi nastavke igra koje igraju od kad znaju za sebe.

Tzereen Šta misliš da ne mogu?Al neće im dopustit.M$ ima daleko najviše love

Tzereen
        Pa dobro, Sony barem kupuje kvalitetu. Insomniac je najbolja kupovina ikad s obzirom po kojoj cijeni su ih kupili.

Flipper kao što @yakuza_stinger kaže još par seks skandala i dropali bi jos koju milijardu. Mislim da pizdite bezveze. 😃 kaj ima Activision Blizzard za što će ljudi plakati molim vas? World of Warcraft je propao, Starcraft nije više top esports game, imaju keš generatora, Diablo koji je čista nula/propala franšiza i jebeni Call of Duty koji zarađuje hrpu love na sonyu i ne mogu ga ugasiti nikako. Pričam o Warzoneu jel.

Ako se vec tako igra (jadno), nadam se da i ce Sony na vrijeme isto ugrabit neke velike kompanije poput Square ili Capcoma, Sege...

darkfenix
            Stvarno bi bilo lose da se sve pretvori u samaranje ove dve kompanije i kupovina levo desno.....
            Ja se slazem sa @fensisuperstar kad se pogledaju igre koje ova kupovina donosi, jedino je trenutno COD bitan ali opet ovakva praksa kupovina celih studija meni licno uopste nije dobra.

Halo skinovi u CoD-u? Pa to se traži.