Deadwalker

To govorim od početka. Zahtjevi su ogromni, prema njihovoj listi ne postoji GPU za 4K 60 uz full RT.

@fensisuperstar

Ima veze jer su konzole AMD, jasno ti je da namjerno gimpaju performanse ili isključe neke efekte kako bi se Nvidia pokazala kao bolji i pravi izbor?
200 puta viđeno također.

Grafički igra uopće nije neki next gen. Ni blizu.

Evo

Pazite, za 1080p i 60 frejma RT

Recommended System Requirements (for 1080p resolution/60 frames per second)

CPU: Intel Core i5-8600K / AMD Ryzen 7 3700X
RAM: 16GB
GPU: NVIDIA GeForce RTX 3080 10GB
Available storage space: 60GB SSD

Onak, 15-20 000 kn sa 1080p😭😨😂😂😤

pravednik partnerstvo sa Nvidijom ili AMDom pojedinog izdavaca ili studija nema nikakve veze sa konzolama. I bez toga ce pc verzija imati feature, dva vise ili tweakani postojeci. To je ono sto prodaje grafe, amd ili nvidia.
    Optimizacija s druge strane je stvar studija i nema veze s partnerstvom. A ovo mirise na fail epskih razmjera.

pravednik počeo jučer igrati Hellblade, uveli su u 12. mjesecu ray tracing podršku. Bez nje igra leti na 100+ framerateu, upalim to, FPS padne na nekih 45-50 uz DLSS postavke na quality. Dobiješ realnije refleksije i sjene. Uglavnom, ne vrijedi RT tog performance hita, usudim se sada reći u gotovo bilo kojoj igri. Barem ne na ovoj generaciji grafičkih / konzola.

Deadwalker yap, sto je najtuznije vrijedi samo u igrama ukrajinskih devova s Malte i poljskih salabajzera... Jer tamo mijenja apsolutno sve

pravednik Ima veze jer su konzole AMD

Giphy - Chicago Bulls What GIF by NBA

Izvini ali pričaš gluposti. nove konzole imaju mix heavy modified RNA 1 2 i 3 u sebi. Nije usporedivo s pc komponentama koje imamo PCu kad su u pitanju performanse jer PC tehnički nema takav hardver. Kao i uvijek konzole će imati svoju verziju igre... I performanse tu neće ovisiti o partnerstvu s nvidijom već o tome koliko će developeri ispolirati igru. Drugo konzole imaju APU.

chono i Control, u njemu mi je RT pojačao art stil kojeg je developer zamislio (crvena boja koja s se prelijeva preko svega) + odlična implementacija uz DLSS gdje jedva skužiš bilo kakvu razliku naspram nativea.

Jel se itko na ps5 i sexboxu bunio na izgled i performanse controla unatoč tome što AMD grafičke nemaju DLSS?

😃

Deadwalker e zaboravio sam na Control, imas pravo. Mozda bi tu stavio i Ascent, ali ga jos nisam isprobao sa RTom

Kako smo sad od dužine došli na grafičke? 😃

Inače, jedva čekam igru. Jedna od najočekivanijih ove godine uz GoW i Redfall.

Control i Metro briljiraju sa RTom.

Flipper i ja jedva čekam, uzet ću vjerojatno day one i onda si pucati u koljeno kada vidim kakav sam tehnicki nered platio po punoj cijeni.

Što se tiče dužine igre, ovo je moj stav danas:

fensisuperstar

Giphy - day GIF

Nikada! Evo jučer ju od frenda dobio za rođendan. Jedva čekam ju odigrati jer je prvi dio i ekspnzija jedna od najboljih igara generacije.

Deadwalker ne sumnjam u kvalitetu igre, ali me na launchu isto strah tehnikalija. Možda su stigli ipak ispeglati dosta toga. A mozda i day one patch bude jedno 6GB. 😁

Ak je igra dobra i zabavna i ne previše teška nebi mi smetalo ni da traje 1000 sati.