fensisuperstar Jel se itko na ps5 i sexboxu bunio na izgled i performanse controla unatoč tome što AMD grafičke nemaju DLSS? 😃
chono Deadwalker e zaboravio sam na Control, imas pravo. Mozda bi tu stavio i Ascent, ali ga jos nisam isprobao sa RTom
Flipper Kako smo sad od dužine došli na grafičke? 😃 Inače, jedva čekam igru. Jedna od najočekivanijih ove godine uz GoW i Redfall.
fensisuperstar Flipper Jedna od najočekivanijih ove godine uz GoW, Redfall i Cyberpunk 2077 NEXT GEN.
Deadwalker Flipper i ja jedva čekam, uzet ću vjerojatno day one i onda si pucati u koljeno kada vidim kakav sam tehnicki nered platio po punoj cijeni. Što se tiče dužine igre, ovo je moj stav danas:
prayer fensisuperstar Nikada! Evo jučer ju od frenda dobio za rođendan. Jedva čekam ju odigrati jer je prvi dio i ekspnzija jedna od najboljih igara generacije.
Flipper Deadwalker ne sumnjam u kvalitetu igre, ali me na launchu isto strah tehnikalija. Možda su stigli ipak ispeglati dosta toga. A mozda i day one patch bude jedno 6GB. 😁
biver Ako imaju partnership sa nvidiom onda to znaci da ce 100% igra bit podrzana na geforceNow i to je sve sta mi treba. Iako ipak mislim da cu zbog duljine igre ovo zaobici, ne da mi se jednostavno vise igrat duge igre, izgorim na pola negdje i vise ne upalim. A i imam takvih igara za odigrat u backlogu tako da mi nije sila.
fensisuperstar ako je 500 sati zabavnog main storylinea, questanja i rokanja super. ako je 500 sati repeatable fetch questova i copy pasteanja onda fakof 😃
Fico A boga ti pa dajte otvorite i pročitajte članak. 🙂 500h ako pređete igru više puta, s različitim odlukama i sl. Realno trajanje je 80h. I prema njima još postoje područja koja se zaključaju/otključaju ovisno o određenim odlukama.