Genesis
tablica je u redu. Rekao bi da je baš ono - staple kako otprilike jesti. Samo treba uzeti u obzir da je to možda final form jelovnika. Ako odmah skočiš s načina prehrane koji voliš na ovak nešto, možda će ti trebati tjedni i tjedni (da ne kažem, mjeseci) pa ćeš možda biti frustriran što ne možeš jesti stvari koje bi htio.
Kod tebe je možda isto psihološki kao i kod mene. Volimo jesti u raznim situacijama. Visok stres? Daj hrane. Dosadno je? Daj hrane. Sit si, al netko nešto donese od čeg ti "oči postanu velike" i ne možeš odoljet, daj hrane. Prvo to treba odbacit, a da bi uspio, zato velim, ići laganim koracima odnosno laganom izmjenom hrane.
Imaš donekle sličan daily intake kao i ja i Deadwalker. I moj je tu negdje. U jednom trenu sam znao i jesti i do 3000 kalorija dnevno kad bi baš navlačio sprave u teretani da dignem mišićnu masu. Inače bi bilo previše.
U tvom slučaju bi se vodio na 2 načina. Danima u kojima nema aktivnosti ne bih prelazio 2000 kcal, a danima u kojima bi si ubacio kardio 30-60min bi možda povećao do max 2500kcal. Sporije bi gubio kile, ali mislim da bi kvalitetnije išlo. Bez yoyo efekta. I bez toga da gubim energiju pa s time i volju.
Valja isprobavati pa vidjeti što ti paše.