Pošto je cmoljavo vrijeme i kišica celi dan pa šetnja po mjestima i odluka pala da se niš ne kuha doma pa u restaču ručak bio.

Tjestenina u paradajz umaku plus pršut, ribani sir za ručak.

Crni merlot za tekuću podlogu.

Porcija girica i pomfrit plus tartar umak 9,50 €. Pun tanjur klope a girice nisam jel pun lulek godina. Kada sam ih videl na meniju, rekoh: to uzimam i pivce.

Za večeru mangio cibo italiano.

Srdela koju nisam ovako jeo frigane neznam otkad a one iz konzerve neubrajam. Rižica + Franziskaner Weissbier pivce koje se pjeni kao da u njoj ima Čarlija ali to volim. Kapučino pivo.

Repriziral sam si jučerašnji ručak. Fino mi to da bih mogao i sutra ponovit.

Upravo ispečen pirov kruh.

Ovo moram delat.

Plazma kolač

fensisuperstar to je burger unutra s pršutom kojeg sam malo na tavi s maslinovim uljem, sirom majonezom i jack daniels bbq sauce. nisam imao paradajza i krastavca 😃

i kruh sam malo na toj istoj tavi gdje sam popržio pršut malo minutu da malo zgrilla.

Pripremio sam si splačinu koja potiče mršavljenje, potvrdio i doktorfreak.

Tjestenina i paradajz umak kojeg sam sam napravio. Jedan veći paradajz, koncetrat rajčice, 1 glavica češnjaka, mjevena slatka paprika, bosiljak, origano, vegeta i maslinovo ulje. Sve to lijepo zalijem sa bevandom od istarske malvazije, naravno kad je jelo na stolu.

Juha od juneće kosti, batat ispečen kao batatfrit, marinirana raznim začinima te ispečena pileća krilca, pohana pileća prsa, popečci od kupusa i šeri paradajzek. Bevanda služi za podmazivanje.

A za desert Barni i čokoladice životinjskog carstva

Pekmez od datulja. Prvi put kušal takav pekmez. Crn je kao vazelin za mehaniku hehe. Sladak ko med i siromašan aromama a okusom i teksturom podsjeća malo na šipkov pekmez (đem)

Činkice sa pekmezom od datulja. Da nadomjestim izgubljenu kilažu.

Ovo ja zovem anđeoskim ručkom jer takve splačine nema ni u Amerike. Tjestenina i zelje kao fol krpice sa zeljem ostalo mi tog viška od čera a nova su danas jajčeka ispečena.