StarFox_N Kaj je moka?
ario0 kaj se tice Dolce Gusto aparata, prvenstveno ovisi o kapsulama. Znači, ima brdo njihovih original okusa plus još pregršt kapsula od drugih proizvođača (Franck, Starbucks, Lavazza...) pa je izazov pronać onu koju će te zadovoljiti. Ali mislim da definitivno svako može pronać bar jednu koja će mu pasati.
Zato je mene oduševio Nespresso pristup. Znači, tamo rade jedni od najboljih prodavača koje sam igdje našao. Ljubazni i susretljivi, ali ne prenametljivi. Uz to su i nekako fino zrihtatni, ali najbitniji - informirani i potkovani po pitanju kava, te dobro slušaju kupca. Znači, prvi put kad sam nutra ušao, fino mi izašli u susret, popričali, pitali kakve kave inače preferiram - s mlijekom, bez mlijeka, sa šećerom ili bez, kiselu, gorku, jaču, slabiju? I onda mi kaže - ako sam dobro pohvatao/la, mislim da bi vas zadovoljila ova - i ponudi mi Arpeggio, tak se bar prije zvala, sad je Arpeggio i ostao sam paf! Baš savršena aroma i okus i miris i pjena. Sve zbilja kak ja volim. Od onda sam se zaljubio u Nespresso, kupio si aparat i guštam. Ali da mi ne dosadi, i dalje kombiniram s instanticom od Nescaffea i turskom.
Evo, ovo je najnoviji okus koji sam sad ujutro probao - i baš je fino aromatično za ovaj zimski period.