Genesis

Ne znam što je Showtime. Peacock se zove servis koji izbacuje produžene epizode.

Brijac pa imas onu Sky showtime servise uslugu u HR te Peacock produkcija i njihove serije il filmovi su dostupni putem tog servisa

Genesis

Onda moguće da se prikazuje tamo.

Inače dodatne scene su odlične. Uopće nisu bzvz ubačene, nego baš nešto što je falilo u običnim epizodama. Stvarno preporuka da pogledate.

Koliko vidim, ja Showtimeu su epizode uglavnom po minutu duže nego na HBO. Pa ako je samo po minutu dodano po epizodi, to je onda to. A moguće je i da Showtime app samo drugačije zaokružuje

Fenix

Duže bi trebale biti, prosječno produžene traju oko 30-32 min, a normalne oko 22 min.

2 godine kasnije

Nakon valjda sto godina odlucio pogledati seriju, mislim da sam bio stao oko seste sezone i nisam nikad nastavio, ali ne zato sto mi se nije svidjala. Napokon je bilo vrijeme da krenem ispocetka i malo su mi drugaciji dojmovi nego prije. Serija mi se isto svidja kao i prvog dana i sigurno da mi je u top 5 serija ikada.

Ali, stvarno mi je Michael tesko probavljiv, znam da njegove idiotarije povezuju cijeli ured i bez njega se ne bi ostali likovi ni nasli u tim situacijama koje cine seriju. No kao covjek je apsolutno odvratan i ne mogu vjerovati da se moze govoriti o tome da on kao osoba raste, on ima sa svakom sezonom manje screen timea pa ga to cini podnosljivijim.

renda koji je to tocno razvoj? Evo na sredini sam 6.sezone, prekid s Paminom majkom, cijela situacija s mogucim bankrotom Dunder Mifflina, Scotts tots i tonu drugih situacija koje su s ljudske strane mozda i gore nego sto je na pocetku serije radio.

On je bas grozna osoba koja nema ni trunke samoreflekcije.

Mada mislim da serija ne bi bila ni upola uspjesna bez njega, on je katalizator svih bitnih storylinea u seriji i smijesan je lik vecinom ali mislim to da raste kao osoba po mom misljenju nije istina.

Fenix ma naravno da nije BB, pa bogte rekao sam da mi je u top 5 serija ikad, to sam doslovno u svakom upisu tu ponovio da bi ste me vi posrali kako nisu sitcomi za mene. Samo se ne slazem da Michael kao osoba raste i to je to, nista vise. Egomanijak mi je od pocetka do kraja ne znam zasto je to toliko skandalozno, dao sam primjere zasto tako mislim, mozda su i krivi ali sve ok. Neki njegovi najgori ispadi dovode do najboljih situacija ikada i tu serija nema premca, nacin na koji likovi hendlaju Michaelovo ludilo(pogotovo nadredjeni u Dunder Mifflinu) su genijalni i tu mi je serija najjaca.

Michael je praktički utjelovljenje cringea. Meni je on nakon prve sezone osobno jedan od najdražih likova u fikciji.

Neki ljudi ne podnose cringe kao žanr komedije pa je skroz razumljivo da se i ovakva mišljenja pojavljuju.

Ovo mi je lock screen već godinu dana 🤣

Garrus_V Samo se ne slazem da Michael kao osoba raste i to je to, nista vise. Egomanijak mi je od pocetka do kraja ne znam zasto je to toliko skandalozno

Ma nije uopće skandalozno kad si u srži u pravu. Michael je takav lik i super za seriju da jest. Nisam ni pratio nešto raspravu, ali sumnjam da se netko ne slaže s tobom. Samo mi je to previše analize za jedan sitcom s kojim se IMO gubi panta tog laganog formata, karakteri su takvi kakvi jesu i kao takvi tvore savršenu cjelinu. Recimo, ja Meredith ne mogu ni pogledat, baš mi se gadi taj njezin promiskuitet Ha-Ha-Ha, ali super se uklapa kao lik.

Btw, jedna digresija i paralela s Breaking Badom, obožavam kada se glumci iz popularnih sitcoma ostvare u ozbiljnim dramama. Phyllis mi je super OA, a baš sad gledam Dextera gdje je u četvrtoj sezoni Trinity Killer John Litghow