Radi li itko recenziju ovdje na portalu?

Nisam siguran.

Nadam se da će biti preload moguć ranije. Vidim da nema još ništa, samo odbrojava timer. Jedva čekam. Taman u petak navečer igram kad sin zaspe. Bit će ludo tih 15 minuta što ću igrati prije nego se i ja srušim. 😃

Flipper Nadam se da će biti preload moguć ranije

Od sutra preload po nekim informacijama na netu.

A ja nekako volim cekati recenzije i nevolin sto daju recenzije ovako kasno pred izlazak ali opet nevirujen da ce ovo zakazati

Miro Miro, čekaj da napišem ja recenziju. Ti voliš citat moje kratke recenzije, a vidiš da pogađam ocjenu u zeru. Pričekaj me. 🤣

Flipper

Reci mi rezultat jer jos niti jednu recenziju nisan procita a necu ni sad poceti citati.

A na kraju osobi koja je kupila igrala i hvalila Forspoken ja nevirujen.

Flipper Nadam se da će biti preload moguć ranije

Dostupan preload na PS5. Ja sam na indijskoj regiji, ali to je par sati rezlike brijem pa bi trebalo biti dostupno i na HR.

Zna li se treba li odigrati American Nightmare prije dvojke?

Mislim da ti vise ima smisla odigrati AWE ekspanziju za Control.

Brijac To je spin off, narativno AN nema nikakav poseban značaj za original ili nastavak. Više dođe kao zanimljiva ideja smještavanja igre u epizodu Night Springsa. Ipak, s gameplay strane je razrađenija, nešto raznovrsnija i zabavnija igra od originala, barem meni. Zbog toga ima smisla odigrati. I ne traje dugo, koliko se sjećam, zbog toga nije ni izašla po punoj cijeni.

Ko oce da Baci oko, ako se vrti dobro ja uzimam.

Koliko vidim prve recenzije, fantastične su.

Izgleda da su uspjeli. Baš mi je drago i jedva čekam početi.

Auuuuu, kakve ocjene. Bit će opet dukata. Također sutra navečer kad mali ode spavat, slušalice na uho, pali PS5 i igranje. Stvarno mi je drago da su uspjeli. Iskreno me ne čudi jer su previewovi bili odlični. @Miro kupuj

Deluxe kupljen.

Fetty

A sad ce misliti da san ukra karticu pa švercan a ja sirotinja provuka na diners. Kad uziman bonove uzmen ovako pa san miran duze vrime sad ce i mozda cod pa mi plus istice pa black friday nek stoji nece propasti