- Uređivano
Završio jučer. Trebalo mi je oko 21h. Upgrade po svemu u odnosu na jedinicu, ali nažalost nisam imao pravo gaming iskustvo kakvo ova igra zaslužuje radi dječurlije jer nisam mogao koristiti slušalice niti se ikad baš 100% koncentrirati na igru. Znam da su imali problema s inspiracijom za dvojku i da jednostavno nisu znali što bi s pričom, u kojem bi smjeru išli itd., ali mi se jako sviđa što su napravili u dvojci i što se tiče kraja, nadao sam se da će završiti Alanovu priču, ali sve je postavljeno za treći dio i nisam siguran može li Alan uopće pobjeći iz Dark Place-a spašavajući sve koje on želi spasiti ili se možemo ovako zauvijek vrtiti u krug, no vjerujem da će trojka dati odgovor na to pitanje. Što se tiče vizuala, rekao bi stvarno odlično, ali ništa neviđeno. Bilo je ponešto bugova i tu i tamo frame dropova, ali ništa što bi pokvarilo ukupni dojam. Kombat više manje isti osim što je korištenje svjetiljke pojednostavljeno u odnosu na jedinicu odnosno olakšano, nekako mi je draže bilo kako je to radilo u jedinici. Odigrat će se sigurno još nekoliko puta jednog dana i to kako treba (sa slušalicama u mraku). Svakako konkurent za igru godine, ali s obzirom na druge igre koje su izašle ove godine, dajem male šanse AW2.