greyback Što se tiče dizajna, nisam ekspert, ali sam prošao par tečajeva u sklopu kojih se pričalo o pravilima dizajna. Jedino što mislim da bi trebao promijeniti je koristiti veći whitespace, odnosno razmak među elementima na stranici. Na nekim dijelovima stranice je super, a negdje su ti elementi preblizu. Npr. ovdje:
Svaka čast, imaš dobro oko. Baš te neke dijelove sam radio svoj CSS jer me Materialize ubio u pojam. Moram skroz refaktorirat side menije i napravit ih tak da se skrojaju kak ti skrolas dolje (materialize me ubija s tim), i ova jebena Tweet ikona nije imala takve rubove, najednom ima, moram po novi emded code i vidjet jesam neki CSS slučajno krivo dodijelio.
Imam ideju sad prvo napravit backend i sve za komentare, složit hijerarhiju i onda se lagano bacit na breadcrumbe, malo frontu i responzivnost (jer tek pakao krene kad na mobitelu ides na sajt, moram pazit kakve klase dajem div-ovima jer prema tome slaze sirinu itd), sredit design flows... Posla kao u prici 🙂
greyback Inače, jesi li se školovao u pravcu IT-a ili si sam učio od početka?
Između ostaloga samo TVZ završih, smjer računalne mreže. Sve ostalo solo, stalno sam na računalu i stalno igram, pa kak sam krenuo sa takvih nekim poslovima, na kraju sam se opredjelio za QA Automation Engineera koji je krenuo kao QA, pa lagano kodiranje i automatiziranje fronte, pa sam radio i REST API intergracije, pa to automatizirao, pa sam smisljao strategije za testiranje, pa na kraju radim kao Automation Tech Lead i vodim sve što se tiče testiranja aplikacije i kako/što automatizirati na kojem levelu. Komplicirana i jako aktualna domena. Volim taj dio, zato ga i radim detaljno. Ovo što se sajta tiče je više hobi, ali puno dijelova hobija mi znače za development jer sve što učim na poslu/doma može se primjenit jedno na drugom i obrnuto. Dobra kombinacija za naučit 🙂
EDIT:
Uspio sam konačno dobit sticky CSS za kolone sa strane. Isto tako micem sticky kad se radi o najmanjoj rezi:
Materialize container klasa je 70% ekrana, a najmanja širina najmanje kolone preko cijelog screena je 600px. Na 601px preslažem kolone i veličine, a nikak nisam uspio dobit sticky lijevu i desno kolonu. Moralo je ići na div koji sadrže klase za kolone:
Toeto:
Jedan problem manje. Sad moram napravit te menije da na nešt liče 🙂
EDIT 2:
Dodao sam u prvi post neke security i XSS prakse i pakete.