Jebiga ja sa likom san jednom zamalo poslovao ali kad san ga odma procita.
Tako da ovo mene nije iznenadilo.

Prodavao sam nekih 5 igri davno i javi se meni Icek da bi se minjao 3 moje za 1 njegovu i ne nije se radilo da je njegova bila cudo ili tek izasla igra nego je objasnjenje da je njegova iz ducana.
Ja inace svoje igre sijem isprid kuce u vrtlu i onda ih berem i naravno to onda ne bude ko iz ducana i zato ima je manja vridnost.

izgleda da liku prolaze razne eskapade vec godinama samo zato jer ljudi nisu bili vokalni.

oxi

Baš to, sad se odjednom našli javljat svi, a do sad šutili.

Čovjeku sam uplatio kumulativno barem 6000kn i sve je stiglo što sam kupio ekspresno i u najbržem roku. Tako da dok se on ne izjasni, neću upirat prstom niti ići drvljem i kamenjem. Dokle god se ne izjasni.

Čovjek je toliko godina na forumu i imao desetine pozitivnih iskustava na B/S, i nakon što se čovjek sa razlogom požalio, saznamo da nije prvi slučaj kojeg je zajebao.
    Zašto do sad niste reagovali i dali glas da se to na vrijeme zaustavi

Raziel Zašto do sad niste reagovali i dali glas da se to na vrijeme zaustavi

Odgovor se krije u tvojoj prvoj rečenici.

@prayer
      Pa yebem mu led imaš njegovu kućnu adresu?
      Ili unajmiš ljude, ili sam to riješiš. Pravi budalu od tebe..

Fenix moj mračni alter ego je @FicoLegend

Ne znam na što misliš. Ja sam utjelovljenje sunca i olićenje dobrote, sreće i prijateljstva.

Baš prečudno jer je do sad svaka igra koju sam kupio od njega stigla uredno. Nisam mu svaki put platio unaprijed ali većinom jesam.

Npr. 2013 kad sam kupio PS4 od onog iz Umaga. Od Iceka sam uzeo AC IV i PS Move. Na moju želju poslao mi je preko busa jer bi inače bio bez igre za vikend. Također sve uredno stiglo.

Zadnje što sam kupio od njega je Metroid Other M u 7 mj, također sve pet.

Prayer baš mi je žao to što ti se dogodilo i stvarno se nadam da će se Icek javiti i objasniti situaciju.

greyback

Nisam mislio da još ima trgovinu, no brzom potragom sam došao do nje i do webshopa koji se iz nekog razloga kriju iza dva različita imena. Recenzije su jako slične našim iskustvima.

ibor4you ma imam sve podatke uključujući i kućnu adresu.

U tom slučaju ovako se to rješava.

Giphy - i tried GIF

prayer podsjetio me na neke ikone naše države

1 / 2

Zajebancija ali nemojte biti radikalni u postovima.

Zašto je to uradio samo on zna, prebrikalo ga, dugovi, prilika čini lopova?
          Stvarno neznam.

Još bi imalo bi smisla da je istovremeno obavio par prodaji na forumu i njuškalu i kidnuo u silent mode pa zajebo ljude za 20 000 kn. (nije da to odobravam, logički bi imalo smisla kod dugova)
          Ovako za 2000kn jadno u pm.

Osobno bi otisel do njega doma, i na miran nacin poprical i pokusal dobit pare, nasilje nista ne rjesava

Čovjek mu komotno može stisnuti prijavu zbog uznemiravanja posjeda ak mu se pojavi na kućnom pragu.
            Nema on kaj njemu zvonit na vrata, treba otići na murju i pitati kava prava ima ili pitati odvjetnika. U suprotnom najbolje sve zaboravit i nastavit sa životom.

renda Slažem se. Samo si probleme možeš navući na vrat.
            2000 kn nije vrijedno da se vučeš po policiji.
            Iz ovoga izvući pouku.
            Ako je cifra malo veća samo primopredaja.
            Mene je čovjek iz Zagreba s kojim sam išao u srednju na prošlom forumu prevario za 300 kn.
            Radio je sezonu u Poreču. Meni 40 min. vožnje.
            Smatrao sam da tih 300 kn nije vrijedno vremena ni živaca da mu dođem na posao i pred svima mu zalijepim šamarčinu.
            Samo sam zaboravio na to.

Burky dok čita postove u ovoj temi:

Evidento je da je prayer tu u nezavidnoj poziciji i tako bi reagirali svi mi u njegovoj koži naspram Iceka.
            Stoga mi koji nismo u toj koži i hladne glave možemo teorizirat sve i svašta, stoga postoji i ta mogućnost teorija ili kako već hoćete to nazvat. Da li je netko od vas pomislio da Icek više nije među nama, da mu se nije što vrlo gadno dogodilo: bolest, promet, nasilje i sl.?

Stoga ne možemo čovjeka na lomaču i davat prayeru prijedloge ja bih mu ovo, ja bih mu ono napravio i sl. dok ne saznamo istinu i ako je ikad uspijemo saznat. Ne bih volio da je to istina što sam naveo kao mogućnost (smrt) ali uzmimo u obzir da jest tako onda bi njegov buraz si mislio kao mnogi od nas "ma šta bih ja morao sad vraćat i rješavat bratove nedovršene poslove" ili ih čak zloupotrebljavao u svoju korist (što vjerujem da većina nas nebi tako napravila) kako je već ovdje netko spomenuo za zloupotrebu.

Fenix Ovo pišem teška srca jer mi je Icek drag i volim ga, ali tako je kako je Prayer opisao. Iz razloga samo znanih njemu, on generalno VIŠE NIJE pouzdan član za trgovinu. Obrisali smo mu temu s foruma.

Meni samo nije jasno iz ovoga napisanog je li administracija znala da Icek više nije pouzdan član i prije prayerovog posta jer ako jest, zašto to niste negdje objavili nego ostavili mogućnost da još nekoga prevari?