Počeo sam ovo pisati zadnji put pa je u međuvremenu Fenix zaključao temu. Mene je Icek navukao prije nekih 5-6 godina da sredim neki kvar na PS3 konzoli „kod njega u trgovini“. Odnio sam im konzolu i dogovorio s radnikom (Icek je također bio prisutan) cijenu i vrijeme popravka od 7-10 dana. Javio sam se Iceku nakon 15-ak dana i pitao ga ako je gotovo, odgovorio mi je nešto u stilu „nije još, bit će, javit ću“. Tri mjeseca me nitko nije kontaktirao, on prestao odgovarati na poruke iako je uredno pisao po forumu, a stvarno sam pazio da ne budem naporan i nisam ga tlačio. Zovem u trgovinu nakon tri mjeseca prave se ludi, ne sjećaju se kvara, ni da im je puštena ikakva ps3 konzola. Kad sam poludio i rekao da dolazim u trgovinu po konzolu oni se odjednom sjetili kvara i te konzole, ali to je navodno ispao puno veći kvar, veća je cijena i te šprehe. Bubnuli su mi cijenu nekoliko puta veću od inicijalne, pa ja to nekako spustio, ali opet sam i uz spuštanje cijene pojeo govno. Na kraju sam, kad sam doma upalio konzolu, skužio da to uopće konzola koju sam im ostavio, a bilo mi je bitno zbog slotova i saveova. Likovi mi hladno uzeli konzolu i nikad se više ne javili, a on prestao odgovarati na poruke i do dan danas mi se nikad ničim nije obratio. Što je najjače, nisam ga uopće krivio jer sam mislio da on samo radi u toj trgovini i da do sranja nije došlo njegovom krivicom pa da mu je neugodno, iako to nije nikakvo opravdanje za neodgovaranje na poruke, ali sad vidim na fininfo da je on vlasnik.