Da ja napišem svoje osobno viđenje.
Da se nekoga stavi na listu nepouzdanih, treba barem jedna strana to zatražit, a druga strana mora imati pravo obranit se. Osim u slučaju kada postoje neoborivi dokazi. Prayer više ne smatra da je Icek nepouzdan. Zašto je to tako, nisam ga pitao jer mi je neukusno. Vjerojatno mu je Icek otkrio razloge osobne prirode, a oni su bili toliko uvjerljivi da Prayer ima razumijevanja. Moraju biti jako uvjerljivi, jer znam koliko je bio isfrustriran. Istovremeno, ovo kratko što smo se dopisivali upoznao sam ga kao jako dobru osobu, ali sumnjam da je izmanipuliran na taj način.
I ja sam bio isfrustriran jer sam se osobno uključio u čitavu priču s iskrenom namjerom da pomognem obojici. Od Iceka sam na kraju dobio dosta arogantne poruke u kojima me optužuje za orkestriran napad i za svašta nešto. Ono što od njega nisam dobio je neko logično objašnjenje čitave situacije. Objašnjenja poput onih da se nije mogao ulogirat na forum, fejs i discord te da nije mogao odgovorit na pozive zbog toga što mu je hakiran PC vrijeđaju mi inteligenciju. Ako se pronašao u bilo kakvom problemu, shvatilo bi se i pomoglo bi mu se bez ikakvog zadiranja u privatnost. To sam mu nedvosmisleno poručio više puta. Nakon svega se iskreno osjećam izjeban u mozak, zato sam i donio odluku iz posta iznad.
Dalje, Icek se tu još uvijek nije izjasnio i tema će biti otvorena dokle god to ne napravi. Ima pravo na to. Istovremeno, svi vi imate svoje mozgove, znate ih koristit i nakon svega možete zaključiti i sami hoćete li s njim ubuduće trgovati ili ne bez obzira je li na listi pouzdanih. Makar osobno ne vidim scenarij u kojem će ikada u budućnosti trgovati na ovom forumu bez da se prvo javi ovdje,
U konačnici, činjenica je da je Prayer zadovoljen. Nije prevaren. Zavlačilo ga se, ali nije prevaren.
Brijac S obzirom da se još par ljudi ovdje javilo ovdje da im iskustvo trgovanja s Icekom nije bilo baš korektno
Zapamtio sam samo Prayera i Greybacka. Bilo bi dobro da se i to objasni s PS3 konzolom,
EDIT: Malo sam razmislio i sabrao vaše postove. Iskustvo je definitivno negativno i dobit će na listi MINUS, ali da ga se stavi uz bok Kornjaci i Bojanicu to nikako ne. Ponavljam, nije nikoga prevario, odnosno naposlijetku je ispoštovao dogovor. Nikako nije u rangu kornjace. Iz tog minusa i svega što se izdogađalo svatko može zaključit želi li i dalje surađivat s njim ili ne.
Ali i dalje ostaje tema otvorena, pa neka se i on u konačnici izjasni i eventualno opravda minus.