- Uređivano
Ja sam na jednom forumu za merchandise i collectors, a on tamo uredno piše i odgovara, zadnje 26.11
https://collectorsedition.org/forums/showthread.php?t=24615&page=2
Ja sam na jednom forumu za merchandise i collectors, a on tamo uredno piše i odgovara, zadnje 26.11
https://collectorsedition.org/forums/showthread.php?t=24615&page=2
OverHypedG Thanks na ovome, budem se javio Adminima tamo i upozorio članove da ne posluju s njime. Što je najsmješnije The Witcher 3 CE uredno nudi kao nešto što prodaje. Evo zadnji čavao u ljesu za sve one koji su još u nevjerici.
Mislim da je vrijeme da mu se dopeljam do dućana ili do kuće.
Ako nije problem, napisi kakav neporazum da mu se "rascisti" ime pa da znamo dal trgovat s njime ili ne
Sam reka da će nam se Icek obratit i pojasnit situation.
Kako moze biti nesporazum ako čovjeka zavlači par mjeseci .
Fenix kad mi je danas odovorio kad sam ga pitao kaj se dešava dobio sam ovo:
"Nemam pojma, nemam pristupa. Tj imam forbidden access I too many redirection failure kod svakog logins na cijelom kompu tako da nisam vidio što else dešava ni piše."
a u vezi prayera je rekao da se odužilo sa njegove strane i da mu je žao.
HideooKoojima stari moj svašta može biti ali bitno je na kraju da se to nekak riješi
fensisuperstar
A boze moj
Glavno da je na drugim forumima sve radilo
Gud gaj icek
Bad gaj preyer
Miro Bad gaj preyer
ovo ti bas i nema smisla al ok.
idi jebi Tuhija.
fensisuperstar
A sto san drugo triba napisati
Lik aktivan na forumu di prije par dana jos kaze kako prodaje i dalje sve ne javlja mu se nikako na nista ali bas na nista i sad evo javio se super jupi kralj divota.
Iz vaseg pisanja ispada javio se ajmo mu dici spomenik
da se razumijemo ja ne branim iceka or something. Meni je samo do toga da @prayer dobije svoj paket. That's about it. Za ostalo me boli qrac.
Ni najmanje me ne zanima ako ga netko hejta ili ne :-) To je vaša stvar.
Ja sam samo prenio što mi je napisao tako kako je napisao. niti mu dizem spomenik niti ga branim. Kraj priče
Ovaj lik s mačem opće ne sliči na Henrya Cavilla.
Još jedna stvar, s obzirom da se na kraju @Icek izjasnio da nije bio u mogućnosti poslati paket zbog osobnih stvari i dimenzije same kutije (koja je zbilja jako neobična), povlačim zahtjev da mu se trajno zabrani pristup forumu i portalu. Iako je trebalo pun kurac da se sve izorganizira i ostvari, vjerujem da je sve ovo spletom okolnosti kako je, pošto sam ja a i mnogi drugi već od njega uzimali stvari prije bez ikakvih greški. S obzirom da je dogovor ispoštovan, mislim da Icek ne zaslužuje biti na listi nepouzdanih članova.
Ovim putem se još jednom zahvaljujemo administraciji na nepristranosti i otvorenoj i fer komunikaciji.
Preyer svaka cast
Ali nakon preko 100 postova po meni ne zasluzuje to tako se rjesiti.
On treba doci tu i objasniti od a do ž sto je bilo.
Evo ovako moje viđenje na ovo sve lik te zajebao nije sa javljao na nikakve poruke a dolazano je bija aktivn na drugim forumima jos je na onom stranom prije par dana reka da je jos sve na prodaju. Onda vidi da je vrag odnija šalu jer se sve porculo a on ima jos toga za rjesiti i po ovome puši ban di dode jer ce ga svi prijaviti, i evo ga imao je login problem i nije se moga javiti nigdi.
Bice ukucava sifru ujutro na mozgu pa je zaboravija i eto prosla 3 miseca prije nego se sitija.
Super sto si ti to rjesio ali ovo ukupno rjesenje nije.
HideooKoojima Da budem objektivan ovo stoji, ali se ponudio uzeti ga nazad tj. napraviti zamjenu uz nadoplatu, na što sam pristao. Dakle što se toga tiče je ispao koretan, jedino što nije bilo OK u svemu ovome jest što sam ovoliko morao čekati.