Miro
Potpisujem.
Pošiljka je bila prevelika? Šta je slao na paleti pa je trebao platiti i kamion? Jbt manje komplikacije sam prolazila kad mi je prijatelj slao čitavi dimnjak i materijal težak oko pola tone iz bosne. Mislim ne razumijem, ako je pošiljka bila prevelika trebao je sa GLS-om il nečim, hvala bogu zna se di im je sjedište tu u rijeci. A da mu se žurilo slati odmah i da mu je bilo stalo, slao bi komad po komad.
Slažem se da sve svašta moglo desit ali nakon mjesec dana pisanja tu, i pokušanja kontaktiranja preko svega, skoro pa ga ni uskok nije mogao naći i kontaktirati, sad je sve riješeno jer se sjetio nakon 3 mjeseca: a da, sad kad nemogu više prodavati na ovom forumu i onom drugom jer su kontaktirali admine, joj moram stvarno poslati stvari koje je platio.
Jupi sve je oprošteno!
...
Samo da je napisao nešto tu u 3 mjeseca, ili barem prayeru poruku, jednu poruku, sve ovo se moglo izbjeć ali to govori koliko ga je zapravo bolio kurac oko svega ovoga.
Nek piše što hoće, iako sumnjam da hoće, što god da napiše evo čitat ću i svirat najmanju violinu na svijetu.
Nitko na ovom svijetu nije toliko zauzet u životu da u tri mjeseca nemože poslat jednu jedinu poruku.