Call of Duty: Vanguard
Serijal se nije pomaknuo od prvog dijela iz 2003. Single player je popuno isti, neprijatelji dolaze dok ne zakoračiš preko nevidljive crte, i dalje su glupi ko k., kampanja kopira sve poznate motive iz svih poznatih filmova...Bilo je dobro prva tri nastavka, nakon toga to je turbo folk gaminga. Multi ne bum puno komentirao, jer sam ga malo igrao, ali konstantno umiranje svakih par minuta meni je smor i nimalo zabavno. Male mape i igranje skrivača.
maverick Svaka cast IW-u i njihovom Modern Warfare serijalu te Trey-ovom Black Ops 1 i 2, ostalo je sve odron i sramota.
Da, to je definitivno najsvjetlije od serijala.
Jedine igre gdje su zapravo napravili kvalitetno iskustvo i gdje su se potrudili odradit kampanju bar narativno dobro.
Osobno mi ne smeta što reuseaju klišeje iz filmova i igara jer, iskreno, znaju ih birat i često bude stvarno uzbudljivo.
Nisam probao Vanguard nakon Bete, ali znam da je u Beti bio masu bolji od Blops Cold Wara, a neki CoD youtuberi koje sam gledao tvrde da je igra puno bolja od Bete.
Realno, oni su mi tu relevantniji od Joea jer su zapravo investirani u serijal i znaju što treba gledat.
Svejedno, nemam motivaciju kupit, imao sam želju da kupim, ali Beta mi je to maknula.
Vjerujem da je zabavno nakrcat Thompsona sa 10 attachmenta i da je unikatno iskustvo igrat sa takvim oružjima, ali to nije ono kaj tražim od WW2 CoD igre.
Volio bih da MW2019 ima 10 attachmenta, a da su u Vanguardu ograničili na dva po oružju i to dobro odabrana dva.
Ovak igra nema baš neki WW2 feeling.
Držim se Modern Warfarea i imam dosta velika očekivanja od MWII iduće godine jer su sa MW2019 odradili odličan posao, a počinje mi bit dosadna igra iako su na moje iznenađenje dodali još oružja niodkud iako nije trebalo biti ničeg nakon zadnje MW sezone.
Još uvijek ga tu i tamo upalim za stress relief.
- Uređivano
O čemu vi pričate? O kampanji?
Jer multiplayer i Warzone definitivno nisu odron. Jedino što mi je bitno kad upalim ovako nešto da odmorim mozak je da se zabavim. A ova 2 mode-a su zabavna. Žena i ja smo kod zadnjeg Modern Warfarea imali na local multiplayeru stotine sata odigrano, a kako izgleda imat ćemo i ovdje, jer je nakon Cold War krša, ovo opet zabavno igrat u multiplayeru. Split screen, pivica i pucaj.
Multi je dobar i zabavan, nije odličan kao neki već spomenuti naslovi no u usporedbi sa prethodnim Cold Warom kilometrima bolje.
Inače najgori killstreakovi u serijalu, a i izgleda da su izgubili inspiraciju nakon 20 godina .. svi su već ponavljajući od prije.
- Uređivano
wooddiebone ne pratim ja Joe-a. Nisam ga gledao valjda godinu dana, ali lik barem napravi video o 20+ min i pokaze gp igre kako spada, a ovdje vidjeno je stari dobri cod uzas.
I ja decki pricam o single player. Ne zanima me multi posebice online u aposlutno niti jednoj igri na svijetu i moze ovdje biti remek djelo, meni to i dalje nista ne bi znacilo.
Jedina SP ratna igra koja je i dalje u mome sjecanju je ova jer je za mene najbolja i odigrana u jednom dahu.
Kako je jebena kampanja, strasno, rollercoaster od pocetka do kraja, jebeni likovi, dobra prica, lokacije top, bas sam uzival, jos jedna odlicna kampanja, nisam ni ocekival nist drugo
Jel ima netko da bi prodao ovu igru za PS5?