maverick Svaka cast IW-u i njihovom Modern Warfare serijalu te Trey-ovom Black Ops 1 i 2, ostalo je sve odron i sramota.
Da, to je definitivno najsvjetlije od serijala.
Jedine igre gdje su zapravo napravili kvalitetno iskustvo i gdje su se potrudili odradit kampanju bar narativno dobro.
Osobno mi ne smeta što reuseaju klišeje iz filmova i igara jer, iskreno, znaju ih birat i često bude stvarno uzbudljivo.
Nisam probao Vanguard nakon Bete, ali znam da je u Beti bio masu bolji od Blops Cold Wara, a neki CoD youtuberi koje sam gledao tvrde da je igra puno bolja od Bete.
Realno, oni su mi tu relevantniji od Joea jer su zapravo investirani u serijal i znaju što treba gledat.
Svejedno, nemam motivaciju kupit, imao sam želju da kupim, ali Beta mi je to maknula.
Vjerujem da je zabavno nakrcat Thompsona sa 10 attachmenta i da je unikatno iskustvo igrat sa takvim oružjima, ali to nije ono kaj tražim od WW2 CoD igre.
Volio bih da MW2019 ima 10 attachmenta, a da su u Vanguardu ograničili na dva po oružju i to dobro odabrana dva.
Ovak igra nema baš neki WW2 feeling.
Držim se Modern Warfarea i imam dosta velika očekivanja od MWII iduće godine jer su sa MW2019 odradili odličan posao, a počinje mi bit dosadna igra iako su na moje iznenađenje dodali još oružja niodkud iako nije trebalo biti ničeg nakon zadnje MW sezone.
Još uvijek ga tu i tamo upalim za stress relief.