Ja sam kupio ako ima zainteresiranih za MP tu sam

Ja ću uzet dok netko potvrdi da local multiplayer nije skršen kao na Cold Waru i nema one crne linije po ekranu.

Kako sam i predvidio, novinari su odlučili pokopati CoD Vanguard zbog nekih svojih stavova koji nemaju veze sa samom igrom i zato što su internetski ratnici pravde. U biti su se kreteni zbog nečeg nevezanog osvetili na igri i odlučili je cancellati.

Medij poput Game Informera je jasno rekao da im je igra odlična, ali smatraju da Activision nema što prikazivati snažne žene dok ih potresa skandal s napastovanjem žena. Drugi su imali još gluplja objašnjenja zašto su spuštali ocjene.

Da se razumijemo. Igra nije i ne treba biti najbolja. CoD ko CoD, tko voli igrat će.
Ali ovakva kretenska neshavaćanja svog posla gaming novinara su jednostavno besmislena. Nisi ti kretenu borac za pravdu i nitko to ne traži od tebe.

Weky lik daj ne pretjeruj.

Igrao sam Vanguard i MW2019 ga pere na svim frontama osim broju mogućih attachmenta za oružja.

Žalosno jer je igra kopirala MW u svemu u čem je mogla.

Nije ovo nikakav 95+ naslov, eventualno možemo pričat o nižim 70-kama.

Ja bih samo nadodao da je većina medija dobila primjerak za recenziranje prije manje od 3 dana. Nisam siguran je li to dosta vremena za recenziju.

Kaj tu i treba recenzirat.Ko i svaki COD.Reskin prošlog,nove lokacije,malo novi gameplay i udri 69.99€ !

wooddiebone Nije ovo nikakav 95+ naslov, eventualno možemo pričat o nižim 70-kama.

Može, prihvaćam, ako je to recenzija same igre.
    Ali ako ti u recenziji pišeš o problemima u Activisionu i uzimaš to u obzir, onda je to smeće od recenzije. To nije pravedno prvenstveno prema Sledgehammeru kojo godinama radi igru koju imaš svetu dužnost pokopati zbog sasvim desete nepovezane stvari.

Igra instalirana, nema ni 40GB, ostao sam paf 😃
      Vjerojatno će WZ biti dodatnih 50, ali me to ne zanima, ako ne moram neću ga ni instalirati.

ibor4you kampanju iz nekog razloga moras "rucno" instalirat sam na nacin da na ikonicu igre stisnes options pa manage game content i tamo odaberes Campaign 1 i 2 pa ti to fino zaokruzi na 60GB. 😃

Evo danas malo uhvatio vrimena zaigrati i igra je stvarno ispunila sve što san očekivao od nje, očekivao sam ništa a dobio još vece ništa.

MW je bio top od multija singla i warzonea kojeg igran i dan danas, Cold War je kupljen samo radi lakšeg dizanja oružja za Warzone i možda da me story iznenadi. Story je bio ajme i kuku multi još gori i Cold War je za mene najgori cod do evo danas izlaska Vanguarda.

Evo krenuo danas sa SP nakon pustih hvalospjeva biti če ko uncharted i izdrža san pola misije, kad je krenulo pa odma skakanje sa vlaka na vlak da bi došao do početka vlaka i oteo ga me toliko ohladilo od igre jer je to toliko puta viđeno i istrošeno da stvarno jebeno neznan čemu im je to tribalo, možda je kasnije bolje ali ovakav početak me ubio, i naravno BLM i žene su napravile svoje pa odma imamo i crnca i ženu u timu kako je krenulo mislim da bijelci nisu nikad ni postojali.

Onda san pošao na multi i naravno kvaliteta veze ide samo nizbrdo od kad IW nije na igri jer ovo što ostala ekipa radi je kriminal više je neigrivo nego igrivo, zvuk oružja totali kriminal momci više neznaju kako smanjiti igru pa su došli na ideju strimanja i skidanja boljih tekstura što vodi ka apsolutno neigrivom mp-u a kad isključiš igra je jednostavno ružna old gen izgled ružna. Aim assist je sjeban totalno ako gledam prošle nastavke...
        Uglavnom najgori cod do sad, ali kad dođe shipment mapa igra če napraviti ono radi čega je kupljena i lakše mi dignuti oružja za warzone, samo što sad to sve ne radi IW pa je i ova nova warzone mapa jako jako upitna.

Miro toliko ohladilo od igre jer je to toliko puta viđeno i istrošeno da stvarno jebeno neznan čemu im je to tribalo

To sam vidio u tri minute gledanja SP kampanje...doslovno klišej do klišeja i već 100 puta viđeno.

Veza je u multiju koma ajme.
          Ne zanam dokle više tako. U današnje vrijeme kada svi imamo brze internete, stavrno jadno.

EDit:
          Koliki vam je ping? Meni ne može naći meć da da nije preko 50.

Singleplayer još kako tako ali multi pa to je Bogu za plakat 😓 žali Bože novaca 😔

pa sta ste ocekivali? Tribalo mi je 1 match u alphi da vidim da je ovo losije od coldwara , a coldwar je losiji od MWa bar duplo.

escoban
            Očekivao ništa ali baš da je ovako loše ipak nisan očekivao.

Evo išao sam odigrati još malo kampanje ali to je toliko loše da nemogu virovati, debilni razgovori kao prije 15godina neprijatelji toliko glupi kao prije 15 godina nema nikakvog pomaka, klasične misije sa uskim prolazima i nema nikakve mogučnosti za drugačiji prolaz nego samo onako kako su to oni zamislili.
            Ovo je toliko loša kopija prijašnjih codova da ispada koda igran parodiju.

Brišem kampanju ostaje mp za dizanje oružja kad dođe nova mapa u warzone ali pošto je ovaj sledgehammer pokazao kako su jako jako loši nade u dobru novu mapu su svedene na minimum i naravno više se njihovi codovi ne kupuju po punoj cijeni.

Čekamo IW da opet spasi cod of ovih copy paste loših developera

Daj ne lupetajte, ovo je miljama ispred Cold Wara. Sp jos nisam probao al sumnjam da je los, bas cudno da si ti popljuvo 😃

A cold war mp je bio mrtvo smece, najgori multi jos od infinite warfarea

weky Ali ako ti u recenziji pišeš o problemima u Activisionu i uzimaš to u obzir, onda je to smeće od recenzije.

Koji problemi u Activisionu?
                Kolko ja znam Blizzard je taj koji ima problema i vuče ih od davno prije spajanja sa Activisionom.

DarkPunisher
                Cold War je apsolutno gori od Vanguarda.
                To uopće nije upitno.
                Vanguard nema jebenog smisla, al bar je feeling pogođen.

I ne seri po Infinite Warfareu.
                Kraj jebenog BO3 i 4 IW je GOTY.

wooddiebone ma nista obozavam infinity ward al bo3 je bio superiorniji u multiplayer djelu, sp je infinite imao daleko bolji, bas solidno kampanja

Miro I ti se isto razbacuješ parama na poluproizvode.Kad je i COD valjao kad na njemu ne radi barem Infinity Ward.To sve škartno ko FIFA svake godine.