Evo danas malo uhvatio vrimena zaigrati i igra je stvarno ispunila sve ĆĄto san oÄekivao od nje, oÄekivao sam niĆĄta a dobio joĆĄ vece niĆĄta.
MW je bio top od multija singla i warzonea kojeg igran i dan danas, Cold War je kupljen samo radi lakĆĄeg dizanja oruĆŸja za Warzone i moĆŸda da me story iznenadi. Story je bio ajme i kuku multi joĆĄ gori i Cold War je za mene najgori cod do evo danas izlaska Vanguarda.
Evo krenuo danas sa SP nakon pustih hvalospjeva biti Äe ko uncharted i izdrĆŸa san pola misije, kad je krenulo pa odma skakanje sa vlaka na vlak da bi doĆĄao do poÄetka vlaka i oteo ga me toliko ohladilo od igre jer je to toliko puta viÄeno i istroĆĄeno da stvarno jebeno neznan Äemu im je to tribalo, moĆŸda je kasnije bolje ali ovakav poÄetak me ubio, i naravno BLM i ĆŸene su napravile svoje pa odma imamo i crnca i ĆŸenu u timu kako je krenulo mislim da bijelci nisu nikad ni postojali.
Onda san poĆĄao na multi i naravno kvaliteta veze ide samo nizbrdo od kad IW nije na igri jer ovo ĆĄto ostala ekipa radi je kriminal viĆĄe je neigrivo nego igrivo, zvuk oruĆŸja totali kriminal momci viĆĄe neznaju kako smanjiti igru pa su doĆĄli na ideju strimanja i skidanja boljih tekstura ĆĄto vodi ka apsolutno neigrivom mp-u a kad iskljuÄiĆĄ igra je jednostavno ruĆŸna old gen izgled ruĆŸna. Aim assist je sjeban totalno ako gledam proĆĄle nastavke...
Uglavnom najgori cod do sad, ali kad doÄe shipment mapa igra Äe napraviti ono radi Äega je kupljena i lakĆĄe mi dignuti oruĆŸja za warzone, samo ĆĄto sad to sve ne radi IW pa je i ova nova warzone mapa jako jako upitna.